Bedrijf

Algemeen-2

Industriële apparatuur voor uw bedrijf

Niet alle soorten bedrijven waar veel gewassen wordt, zijn te vangen onder een noemer. Misschien geldt dat wel voor uw bedrijf. Bijvoorbeeld omdat u eigenaar bent van een fitnesscentrum, een schoonheidssalon, massagesalon of een agrarisch bedrijf. Weet dan dat wij ook voor uw vraag de oplossing hebben. Dat wil zeggen, als het gaat om professioneel wassen, drogen en strijken.

Mange-1

Professionele witgoed apparaten voor een manege

Wie denkt aan een manege denkt misschien niet direct aan industriële wasapparatuur. Maar u als eigenaar wel. Want op uw manege dragen de medewerkers bedrijfskleding, worden de paardendekens vaak gewassen en heeft u nog veel meer textiel dat regelmatig gewassen moet worden. Dat vraagt om machines met een grote laadcapaciteit en u wilt uw spullen als nieuw uit een professionele droger kunnen halen. Machines die jaren mee kunnen en weinig onderhoud vragen. De was- en droopoplossingen van LDL Laundry zijn kostenefficiënt en duurzaam, en hebben bovendien een lage total cost of ownership.

Ipso Wasmachine

Uw bedrijfskleding professioneel wassen

De bedrijfskleding van uw medewerkers laat u liever centraal wassen. Daarmee voorkomt u dat ze bij de ene werknemer na een paar weken grauw zijn geworden, bij de ander veel te klein en bij een derde zijn doorgelopen. Dat vraagt om een efficiënte was- en droogoplossing die niet veel tijd inneemt. Industriële wasmachines en drogers wassen en drogen snel en hebben een groot laadvermogen, zodat uw medewerkers de dag nadat ze het hebben ingeleverd, hun bedrijfskleding alweer aan kunnen. Schoon en als nieuw. De industriële was- en droogmachines die LDL Laundy levert, kunnen dat. Deze professionele apparaten zijn snel, kostenefficiënt en hebben een grote capaciteit. Bovendien worden ze onderhouden door een vakkundige technische dienst.

Agrarische-1

Geoptimaliseerd voor de agrarische sector

Ketelpakken, ondershirts, warmhouddekens, handdoeken, we noemen maar een paar textielvormen op die veel gedragen en gebruikt worden in de agrarische sector. Dat betekent dagelijks veel vuile was en grote stukken. Dat vraagt om machines met een grote laadcapaciteit en u wilt uw spullen als nieuw uit een professionele droger kunnen halen. Machines die jaren mee kunnen en weinig onderhoud vragen. De was- en droopoplossingen van LDL Laundry zijn kostenefficiënt en duurzaam, en hebben bovendien een lage total cost of ownership. Bij LDL Laundry is 50 jaar ervaring aan het werk voor u. Dat vertaalt zich in passende oplossingen voor al uw vragen op het gebied van professioneel wassen, drogen en strijken.

LDL laundry helpt uw organisatie aan de juiste apparatuur

Op onze website vindt u meer informatie over de apparatuur die we per sector of marktsegment aanraden. We hebben de verschillende sectoren hierbij in vijf grote groepen verdeeld, namelijk: horeca, gezondheidszorg, bedrijven, schoonmaakbedrijven en de overheid. Elke groep kent enkele subgroepen. Vindt u niet direct de sector waarbinnen uw organisatie past? Of is de voorgestelde wasmachine en/of droger te klein of juist te groot voor u? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zoeken graag naar de juiste wasoplossing voor u.