Op deze beurzen is LDL Laundry aanwezig

Wij zijn trots op onze producten en willen dit aan een groter publiek laten zien. We zullen dit jaar bij twee verschillende beurzen aanwezig zijn, waarbij wij onze apparaten gaan demonstreren. Twee verschillende beurzen, twee verschillende doelgroepen en een grotere kans om u tegen te komen. Meer weten over de beurzen? Lees snel verder.

Beurs-1-1

Zorgtotaal (Zorg & Food)

Zorgtotaal gaat vanaf 2024 verder als de vakevents Zorg & Food en Zorg & Facility. De vakbeurs zal plaatsvinden op 9, 10 en 11 april 2024 van 9:30-16:30 en vindt plaats in Jaarbeurs in Utrecht.

Zorg & Food richt zich op de nieuwste ontwikkelingen, inzichten en trends in de zorg. Hoe kunnen er nog steeds evenveel patiënten en cliënten worden geholpen met minder personeel? Exposanten tonen hier hun nieuwste oplossingen, producten en voedingstechnieken. Bij LDL Laundry spelen we hier graag een rol in door energiezuinige, betrouwbare en duurzame industriële wasmachines en -drogers te leveren aan zorginstellingen. Naast duurzaamheid staat ook hygiëne voorop. De beurs is niet alleen interessant voor zorginstellingen, maar ook voor andere geïnteresseerden.

Zien we u bij onze stand op de Zorg & Food beurs 2024? Registreer u voor gratis toegang via de website van Zorg & Food.

Beurzen2.2

Recreatie Vakbeurs

De vakbeurs zal plaatsvinden op 12, 13 en 14 november 2024 van 9:30-16:30 en vindt plaats in Evenementenhal Hardenberg in Hardenberg.

De Recreatie Vakbeurs richt zich op de recreatie-industrie, zoals campings, vakantieparken en vakantieparken. Tijdens de Recreatie Vakbeurs kunnen bezoekers nieuwe trends, innovaties en producten ontdekken op het gebied van recreatie. Wij van LDL Laundry zijn hierbij aanwezig om nieuwe relaties op te bouwen en onze producten te laten zien aan zowel bezoekers als professionals uit de recreatiesector. Ook willen we ons gaan richten op het ondersteunen van recreatieve faciliteiten door onze milieuvriendelijke, efficiënte wasmachines en -drogers te leveren.

Hopelijk zien we u bij onze stand op de Recreatie Vakbeurs 2024. Kaarten zijn vanaf september te koop via de website van de recreatie vakbeurs.

Kunt u niet aanwezig zijn bij één van de vakbeurzen, maar wilt u wel graag met ons in gesprek gaan? Aarzel dan niet om contact op te nemen.