Wasmachines en drogers voor campings & recreatiecentra

CAMPINGS & RECREATIECENTRA

Een industriële wasmachine en droger voor uw camping of recreatiecentrum? Laundry BV heeft de wasoplossing voor uw noden. Kies uit ons ruim aanbod en steun op de ervaring van onze vertegenwoordigers.

Wassen op camping of in het recreatiecentrum

Als ondernemer, eigenaar of beheerder van een recreatiecentrum, vakantiepark of camping heeft u de keuze om wasvoorzieningen aan te bieden aan uw gasten en/of medewerkers. Is dat een interessante optie? Wat zal de verwachting zijn van potentiële gebruikers? Hoe ziet u verdienmodel eruit? Graag een full service wasserij bij aan klantwaardering? Of wellicht een laagdrempelige zelfservice faciliteit? 

Een zee van opties en mogelijkheden dus. Laundry BV laat u graag delen in de schat aan kennis en ervaring die in tientallen jaren is vergaard. We denken graag met u mee en verzorgen een voorstel op maat. Via deze website kunnen we u al wat basisinformatie meegeven zodat u reeds geïnformeerd bent. Twijfel in geen geval om met ons contact op te nemen. We horen het graag!

Waarom professioneel of industrieel wassen?

Semi-professionele en industriële wasmachines en drogers hebben vaak heel wat voordelen. Zo zijn ze uitgerust met heel wat technologieën die ervoor zorgen dat het proces geoptimaliseerd wordt. Dat leidt tot waterbesparing, maar eveneens tot energiebesparing. Zo kan u niet alleen optimaal wassen en drogen, maar kiest u tegelijk voor de meest ecologische optie. Een snelle, ecologische en perfect schone was. Bij Laundry BV zit u aan het goede adres. 

Betalen via munt

U kan ervoor kiezen om industriële wasmachines en drogers met muntinvoer te plaatsen. Zo kunnen uw klanten de wasmachines gebruiken door er simpelweg geld in te steken. Kiest u liever voor een systeem waar uw klanten vrij gebruik kunnen maken van uw wasplaats, als een service die deel uitmaakt van de totale prijs? Dan kan u ervoor kiezen om gewone machines te plaatsen, zonder munttoepassing. Dan maken uw klanten gewoon gebruik van de machines zoals ze thuis zouden doen.

Ruim aanbod aan industriële wasmachines en drogers

In ons assortiment hebben we machines die verschillende volumes was kunnen verwerken. Afhankelijk van uw noden, kunnen we dus een voorstel op maat aanleveren. We hebben semi-professionele toestellen waarvoor u kiest indien uw wasmachines minder vaak gebruikt worden. Raadpleeg onze verkopers, zij zullen u adviseren en aangeven voor welk toestel u het beste kiest. Indien het toestel namelijk wat meer gebruikt wordt, kiest u best voor een industriële wasmachine en droger. 

 

Ons aanbod

Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie.