Industriële wasmachines en drogers voor de scheepvaart

SCHEEPVAART

Kleding wassen aan boord kan je niet met elke machine. Bij Laundry BV verdelen we industriële wasmachines en drogers die speciaal ontworpen zijn om te functioneren aan boord. Vind alle informatie hieronder of contacteer ons meteen voor persoonlijk advies.

De scheepvaart

Kleding wassen en drogen aan boord of op booreilanden vraagt een heel andere benadering dan wassen en drogen aan land. Niet alleen gebeurt de reiniging van het textiel op een heel andere manier, de locatie en bijhorende omstandigheden zijn dat ook.

Er zijn heel wat specifieke technische eisen aan industriële wasmachines en drogers in de scheepvaart. U kan op Laundry BV rekenen om u hierbij te adviseren. Wij bezitten de kennis over de  gepaste machines voor uw noden. U kan heel wat informatie verzamelen online, maar het liefst gaan we met u in dialoog om na te gaan wat u nu werkelijk zoekt. Aarzel dan ook zeker niet om uw contactgegevens achter te laten op onze contactpagina, of contacteer ons zelf. Wij adviseren u steeds vrijblijvend. 

Industriële wasmachine en droger aan boord

Het (nagel)vast staan van apparatuur is een voorwaarde om machines aan boord te plaatsen. De industriële wasmachines van IPSO, specifiek de IA-serie, is daardoor bij uitstek geschikt. Daarnaast is de aansluiting, 60 Hz, een criterium. Waar aan land 50 Hz als standaard geldt binnen Europa, wordt in de scheepvaart een generator gebruikt om elektriciteit op te wekken, bij 60 Hz. Om daarop aan te sluiten biedt Laundry B.V. een serie semi-professionele machines met scheepvaart-elektra-aansluitingen aan.

Laundry BV als bron van informatie, leverancier en partner

Bij Laundry BV kan u rekenen op oprecht advies. We hebben jarenlange ervaring in deze branche waardoor we u op een correcte manier kunnen adviseren. Als trotse verdeler van de industriële wasmachines en drogers van IPSO, kunnen we u de best mogelijke oplossing voorstellen. 

Ons aanbod

Klik op onderstraande afbeeldingen voor meer informatie.