Oplossingen voor Wassalons

WASSALON

Voor een wassalon of wasserette vormen industriële wasmachines en drogers de kern van de onderneming. Het succes van uw onderneming hangt vaak van de kwaliteit van uw machines af. Bij Laundry BV kunt u rekenen op professioneel advies en ondersteuning.

Industriële wasmachines en drogers

Wassalons en wasserettes zijn van oudsher dé gebruikers van industriële was- en droogapparatuur. Nieuwe technologische ontwikkelingen in de machines zijn dan ook geïnspireerd op het gebruik, onder andere in de wassalons. De wasmachines van IPSO zijn bijvoorbeeld zo ontwikkeld dat gebruiksvriendelijkheid centraal staat. Ze functioneren efficiënt, voor een optimale gebruikservaring en productiviteit. 

De technologie optimaliseert het watergebruik zodat u kan besparen op uw waterrekening, alsook uw energiefactuur. De robuuste materialen die gebruikt wordt om de toestellen te creëren zorgen voor een lange levensduur en een betrouwbare werking.

Afhankelijk van de grote van uw wassalon, kunnen we u adviseren in het type toestel. We hebben kleine machines, ideaal voor die ene klant die wekelijks zijn kleding komt wassen. Uiteraard hebben we ook heel wat grotere machines in ons aanbod, voor wanneer de klant bijvoorbeeld graag zijn beddengoed komt reinigen.

Waarom Laundry BV de geschikte partner is

Met onze bijna veertig jaar ervaring zijn wij u graag van dienst, bijvoorbeeld met passend, vrijblijvend advies. Laundry BV helpt u met grote en kleine machines, al vanaf een capaciteit van 6.5 kilo. Alsook kunnen we u informeren omtrent losse muntmeters of een centraal bedieningssysteem, afhankelijk van hoe u het liefst werkt. 

Ons aanbod

Onderstaand vind je al een greep uit ons aanbod. Klik op de afbeeldingen voor meer informatie of neem contact op voor persoonlijk advies. We helpen u graag.