Gespecialiseerde wasmachines en droogkasten voor brandweerpakken

Brandweer sector

Speciale kleding die het zwaar te verduren krijgt

Standaard wasmachines en drogers die geen rekening houden met de kostbare kleding van het brandweerkorps passen niet binnen een kazerne. Vandaar dat bij LDL Laundry een speciale lijn aan wasmachines en drogers van gekende A-merken worden aangeboden. Voor de brandweerpakken bieden wij u als erkende verkoper in Nederland en België een droogkast aan om uw delicate was perfect droog te krijgen voor een volgende brand.

IPSO-3

De FDC 6: begrip in het drogen van uw was

LDL Laundry BV is de verkoper in Nederland van deze speciaal ontworpen droogkasten voor uw was. Deze droogkast is onmisbaar binnen uw kazerne om uw brandweerpakken altijd op de juiste manier droog te krijgen voor de volgende uitroep. Dankzij die jarenlange ervaring met de A-merken IPSO, Merker en Schulthess in ons aanbod, hebben wij een oplossing die binnen uw budget past.

Uitgelichte producten

Ziekenhuis-2

Waarom kiezen voor LDL Laundry?

LDL Laundry is kind aan huis bij de overheidsinstellingen. Wij hebben de nodige ervaring om u een gepaste oplossing te bieden. Onze technische dienst plant in samenwerking met onze backoffice en u de levering en installatie van uw machines in. Bij vragen en/of storingen, kunt u steeds beroep doen op onze technische dienst. U blijft in de goede handen van ons professioneel team in Groningen en Klaaswaal.


Neem gerust een kijkje en contacteer ons vrijblijvend indien u meer informatie nodig hebt. Wij staan u graag te woord.