Wasmachines en drogers bij Defensie

Industriële wasmachine voor Defensie

Vertrouwd bij defensie

LDL Laundry is op dit moment al leverancier van industriële wasmachines en drogers bij Defensie. Onze wasmachines en drogers zijn te vinden bij de verschillende onderdelen van Defensie in verschillende kazernes. Onze toestellen zijn, via onze Belgische partner LDL Group eveneens te vinden in het internationaal bekende brandwondencentrum in Melsbroek. Aanvullend zijn er aangepaste modellen van industriële wasmachines en drogers voor de marine. Deze zorgen tijdens de opdrachten rondom de wereld voor schoon en droog wasgoed voor onze militairen.

IPSO wasmachine

Uw verdediging voor schoon wasgoed

De LDL Group levert wasmachines en drogers aan de zware beroepen met veeleisende klanten. Defensie hoort daar zeker bij. Voor het vormen van een duidelijk beeld komen onze vertegenwoordigers bij u langs en dankzij onze jarenlange ervaring met de A-merken, zoals de merken IPSO en Merker, kunnen wij binnen de budgetten u een passend aanbod doen.

Uitgelichte producten

Ziekenhuis-2

Waarom kiezen voor LDL Laundry?

LDL Group is kind aan huis bij de overheidsinstellingen. Wij hebben de nodige ervaring om u een gepaste oplossing te bieden. Onze technische dienst plant de levering en installatie van uw machines in. Bij storingen of andere zaken bieden wij u de gepaste ondersteuning. U blijft in de goede handen van ons professioneel team in Nederland.


Neem gerust een kijkje en contacteer ons vrijblijvend indien u meer informatie nodig hebt. We staan u graag te woord.