Contact us
Wasmachines en drogers voor alle componenten
Vertrouwd bij defensie

LDL Group is vandaag al leverancier van industriële wasmachines en drogers bij defensie en de NATO. Onze wasmachines en drogers zijn te vinden bij de verschillende componenten, de KMS en de kinderopvang in verschillende kazernes. Onze toestellen zijn ook te vinden in het internationaal bekende brandwondencentrum in Melsbroek. Daarenboven zijn er aangepaste modellen van industriële wasmachines en drogers voor de marine. Deze zorgen tijdens de opdrachten rondom de wereld voor proper en droog wasgoed voor onze militairen.

Uw verdediging voor proper wasgoed

LDL Group levert wasmachines en drogers aan de zware beroepen met veeleisende klanten. Defensie hoort daar zeker bij. . Onze vertegenwoordigers komen bij u langs om uw dossier grondig te bekijken. Dankzij die jarenlange ervaring met de A-merken in ons aanbod kunnen wij binnen de budgetten voldoen aan de vraag.

Waarom LDL Group?

LDL Group is kind aan huis bij de overheden. Wij hebben de nodige ervaring om u een gepaste oplossing te geven. Onze technische dienst plant de levering en installatie van uw machines in. Bij vragen of nood aan ondersteuning, kan u steeds beroep doen op onze technische dienst. U blijft in de goede handen van ons professioneel team in Deinze.

Neem gerust een kijkje en contacteer ons vrijblijvend indien u meer informatie nodig hebt. We staan u graag te woord.

Contact our specialist specialist defensie Get a quote