Financiering op maat

Algemeen-2

Leasen via Laundry Rental Solutions

LDL Laundry biedt consumenten verschillende mogelijkheden aan, wanneer zij voor een professionele- of industriële wasmachine en/of -droger kiezen. Naast de mogelijkheid om een professioneel apparaat te kopen, kunt u deze ook huren of leasen via Laundry Rental Solutions, een product van de LDL Group. 


U kunt bij ons terecht voor een op maat uitgewerkt voorstel, passend bij de wensen en behoeftes die u heeft. Onze vertegenwoordigers kunnen u informeren en adviseren over een financieringsvoorstel specifiek aangepast op uw situatie. 

Periode van financiering

De looptijd van de financiering van uw wasmachine en/of droger kunt u zelf kiezen. De leasetermijnen voor een industriële wasmachine en droger omvatten een periode van 3, 5 of 7 jaar. 

Einde contract

Na afloop van de financiering heeft u de mogelijkheid de wasmachine en/of -droger tegen een aantrekkelijke vergoeding over te nemen. Zo kunt u uw vertrouwde apparaat blijven gebruiken. Daarbij voorzien onze professionele monteurs u ook na het verlopen van het leasecontract graag nog van hulp bij reparaties. 

Product overnemen tegen gebruikelijke garantievoorwaarden

Besluit u het apparaat over te nemen bij het verlopen van uw contract? U kunt in dat geval rekenen op dezelfde garantievoorwaarden als bij een directe aankoop van een wasmachine of -droger. Zoals reeds genoemd heeft u daarnaast de mogelijkheid om een servicecontract af te sluiten.