Totaaloplossingen voor wassen en drogen in gevangenissen

Algemeen-2

Zekerheid voor uw gevangenis

Wasmachines en wasdrogers zijn cruciaal in een druk bevolkte omgeving. Een goed voorbeeld van een druk bevolkte omgeving is de gevangenis. Door de grote volumes aan wasgoed staan bedrijfszekerheid en hygiëne centraal. In moeilijke tijden moeten uw wasmachines en wasdrogers bewijzen wat ze waard zijn. Bij LDL kunnen we u industriële wasmachines en drogers aanbieden die bewezen hebben dat ze er zijn voor u en uw gedetineerden.

IPSO Machine

Verschillende maten toestellen

Of het nu om op celniveau of complete wasserijen met schone en vuile zones gaat, LDL Laundry kan u de juiste wasmachines, droogkasten of strijkplanken bezorgen in alle maten en gewichten. Onze vertegenwoordigers komen bij u langs om uw specifieke vraag in kaart te brengen. Dankzij onze jarenlange ervaring met de A-merken in ons aanbod, hebben wij een oplossing die in de beschikbare budgetten past.

Uitgelichte producten

Ziekenhuis-2

Waarom kiezen voor LDL Laundry?

Laundry BV heeft erkende ervaring bij justitie en bij bedrijven die instaan voor het wasgoed in de gevangenissen. Dit gaat van onderhouden, vervangen tot het plaatsen van hele wasserijen in nieuwbouwprojecten. Wij werken voor u een oplossing uit op maat. Onze technische dienst plant in samenspraak met u de levering en installatie van de industriële machines. Bij vragen en/of storingen, kan u steeds beroep doen op onze technische dienst. U blijft in de goede handen van ons professioneel team in Nederland.

Neem gerust een kijkje en contacteer ons vrijblijvend indien u meer informatie nodig hebt. Wij staan u graag te woord.