Horeca

Hotel sector

Industriële machines voor uw hotel

Een hygiënisch, fris en schoon bed is wat u iedere hotelgast wilt bieden. Het moet lijken, alsof u het linnen zojuist uit de verpakking gehaald heeft! Een industriële wasmachine is om deze reden onmisbaar in hotels. Kiest u voor een A-merk als IPSO of Merker? Het is een uiterst duurzame keuze. Niet alleen in het energieverbruik, maar ook in de levensduur van zowel de machine zelf als het wasgoed. De industriële wasmachines die LDL Laundry BV u levert zijn niet uitsluitend geselecteerd op basis van de duurzaamheid die ze u bieden. Ook de total cost of ownership speelt mee. Het gebruik van een industriële wasmachine is veel goedkoper, dan het gebruik van een machine die u thuis heeft staan. Een derde aspect is de snelheid van het apparaat. Het linnen moet snel weer op het bed van uw gasten kunnen liggen. 

Restaurant-1

Professionele apparatuur voor uw restaurant

In een restaurant of bar ontkomt u niet aan een grote hoeveelheid wasgoed. Denk aan de kleding van uw personeel in de bediening of achter de bar. Het is haast niet te voorkomen, dat er wat op de kleding gemorst wordt tijdens de werkdag. Of wat te denken van de kleding gedragen door het personeel in de keuken? Deze kleding hoort vuil te zijn aan het eind van de avond! Met een industriële wasmachine van LDL Laundry BV zorgt u dat de vuile kleding een volgende dag weer als nieuw lijkt. U staat niet de hele avond te wassen, de trommel van onze industriële wasmachines is groot genoeg voor de kleding van uw complete personeelsbestand! De lage total cost of ownership maakt een industriële wasmachine daarnaast een hele voordelige keuze voor uw horecagelegenheid.  

Welness-1

Duurzame apparaten voor de wellness sector

Bij een bezoek aan een sauna of spa verwacht men een frisse, schone badjas. Ook een schoon badlaken en een aantal verfrissende washandjes mogen niet ontbreken in uw wellnesscentrum. Aan het eind van de dag wilt u het wasgoed snel en gemakkelijk kunnen wassen voor de bezoekers die uw wellness de volgende dag bezoeken. Een industriële wasmachine van LDL Laundry BV biedt u de gewenste hulp! De machines bieden een lage total cost of ownership, werken snel en zijn uiterst duurzaam. Ze gaan veel meer wasbeurten mee dan een particuliere machine en werken efficiënter. Ook handig: de technische dienst van LDL Laundry BV staat voor u klaar, als u onverhoopt te maken krijgt met een defect aan uw industriële wasmachine of droger. 

LDL Laundry helpt uw organisatie aan de juiste apparatuur

Op onze website vindt u meer informatie over de apparatuur die we per sector of marktsegment aanraden. We hebben de verschillende sectoren hierbij in vijf grote groepen verdeeld, namelijk: horeca, gezondheidszorg, bedrijven, schoonmaakbedrijven en de overheid. Elke groep kent enkele subgroepen. Vindt u niet direct de sector waarbinnen uw organisatie past? Of is de voorgestelde wasmachine en/of droger te klein of juist te groot voor u? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zoeken graag naar de juiste wasoplossing voor u.