Industriële wasmachine en -droger voor uw hotel

Hotel sector

Uw wasgoed snel weer schoon

U wilt uw gasten een zo prettig mogelijk verblijf bieden. Belangrijk onderdeel hiervan is een schoon bed, bedrijfskleding die past bij de uitstraling van uw hotel, enzovoorts. Het maakt een professionele- of industriële wasmachine en droger onmisbaar. Alleen met dergelijke apparaten is het mogelijk om het beddengoed, de handdoeken en bijvoorbeeld de kleding van uw personeel tijdig schoon en droog te krijgen voor de volgende gasten arriveren. Niet alleen moet het wasgoed snel schoon en droog zijn. Ook wilt u voorkomen dat de wasmachine of droger het wasgoed al snel doet laten slijten. Het verslechtert de uitstraling van uw hotel en past niet bij de perfectie die u uw gasten wilt bieden. Ga voor het meest verfijnde wasresultaat met onze professionele wasmachine en/of wasdroger voor uw hotel. 

IPSO Wasmachine

Help, hoe moet ik kiezen?

Het aanbod van LDL Laundry is groot; de specificaties van onze machines verschillen sterk en u heeft doorgaans niet meteen door welk toestel het beste aansluit op uw wensen. Hoe maakt u een keuze uit de diversiteit aan machines? Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van deze weloverwogen keuze. Samen inventariseren we uw wensen, op basis waarvan we vervolgens een passend voorstel doen. 

Dankzij onze jarenlange ervaring met A-merken als IPSO en Merker, beschikken wij over de nodige kennis om u op professionele wijze te kunnen adviseren. Wij houden van een persoonlijke aanpak, waarbij we in dialoog gaan om te achterhalen hoe uw hotel werkt en op welke manier onze machines u hier het beste bij kunnen helpen. 

1

Waarom kiezen voor LDL Laundry?

LDL Laundry biedt u een totaalpakket. Van een wasmachine, tot een bijpassende wasdroger en verschillende vormen van strijkapparatuur. Zo maken we het u zo makkelijk mogelijk bij het tijdig verwerken van het wasgoed in uw hotel. Voor de levering en installatie van de machines kunt u rekenen op onze technische dienst. De technische dienst staat ook voor u klaar, wanneer u vragen heeft over de werking van de verschillende apparaten of wanneer u kampt met een storing. 


Wilt u meer weten? Op onze website vindt u meer informatie over de verschillende machines die we u kunnen bieden. Ook staan we u graag telefonisch of persoonlijk te woord, om nader kennis te maken en een eerste inventarisatie te maken van uw wensen.

Heeft u vragen? - Neem contact op