Industriële droger kopen

Algemeen-1

Industriële droger kopen bij LDL Laundry

Als ondernemer binnen de horeca, recreatie of bijvoorbeeld gezondheidszorg wilt u kunnen vertrouwen op een betrouwbare wasmachine en droger. Het vuile wasgoed moet snel schoon en droog zijn, om dit dezelfde of een volgende dag weer te kunnen gebruiken. Een industriële droger kopen is om deze reden een absolute must voor partijen binnen deze sectoren. Ook bij overheidsinstellingen en bijvoorbeeld in de schoonmaakbranche kiest men voor een industriële droger. Dit model droger is niet alleen betrouwbaar, ook is zo’n droger veel sneller en efficiënter. LDL Laundry helpt u graag verder, wanneer u een industriële droger kopen overweegt.

IPSO Wasmachine

Voordelige industriële droger kopen voor uw organisatie

Reeds werden een aantal voorbeelden genoemd van voordelen die een industriële droger kopen u bieden. De belangrijkste reden om een industriële droger te overwegen is echter de relatief lage total cost of ownership. U bent veel minder geld kwijt per was- of droogbeurt. Dit zit niet alleen in de efficiëntie van een industriële droger. Ook biedt een industriële droger een groter aantal draaiuren; het apparaat hoeft minder snel vervangen te worden. Het maakt deze apparaten tot een voordelige én duurzame keuze voor partijen in uiteenlopende sectoren.

Algemeen-2

Advies bij een industriële droger kopen

Een industriële droger kopen kan best lastig zijn. Welke merken zijn betrouwbaar? Hoe groot moet de trommel zijn om mijn schone wasgoed te kunnen drogen? De adviseurs van LDL Laundry helpen u graag verder bij een industriële droger kopen. In ons assortiment vindt u betrouwbare apparaten van de gerenommeerde merken IPSO en Merker. We inventariseren graag uw eisen waaraan het apparaat moet voldoen, om u persoonlijk te kunnen adviseren over een voor u geschikte industriële droger.

Heeft u vragen? - Neem contact op