Industriële wasmachine

Algemeen-1

Dit zijn de voordelen van een industriële wasmachine

Bent u bekend met de belangrijkste voordelen van het gebruik van een industriële wasmachine binnen uw organisatie? Een van de voornaamste voorbeelden hiervan is het gegeven, dat de total cost of ownership van deze machines veel lager liggen dan die van een particulier model. U bent op de lange termijn minder geld kwijt voor het wegwerken van stapels met vuil wasgoed. Zeker binnen de horeca en bijvoorbeeld zorg wordt dagelijks ontzettend veel gewassen. Denk aan het beddengoed in een hotel, het grote aantal handdoeken in de zorg, enzovoorts. Heeft u een industriële wasmachine al eens overwogen voor uw organisatie? 

IPSO Wasmachine

Industriële wasmachine een duurzame keuze

Niet alleen liggen de total cost of ownership van een industriële wasmachine lager dan die van een particulier model. Ook profiteert u van het feit, dat een industriële wasmachine een hele duurzame keuze is. Het apparaat biedt een groter aantal draaiuren dan een particulier model wasmachine, waardoor deze langer meegaat. Daar komt bij dat de snelheid waarmee wasprogramma’s worden uitgevoerd hoger ligt. Evenals dat u de keuze heeft uit een breder aanbod aan programma’s. Zo vindt u voor ieder type wasgoed een passend wasprogramma.

Algemeen-2

Combineer industriële wasmachine met betaalsysteem

Voor partijen binnen onder meer de recreatieve sector is het interessant te kijken naar de mogelijkheid om een industriële wasmachine te combineren met een betaalsysteem. Denk aan een systeem waarbij gasten van uw camping kunnen betalen met munten, die zij bij de receptie kopen. In plaats van werken met losse munten is ook het gebruik van een pinsysteem een optie. Neem eens contact met ons op, zodat we de verschillende mogelijkheden bij de aanschaf van een industriële wasmachine aan u voor kunnen leggen. 

wasmachine

Advies bij de keuze voor een industriële wasmachine

Het kan best lastig zijn om het juiste model industriële wasmachine voor uw organisatie te vinden. Een belangrijke factor hierin is de inhoud van de wastrommel. U wilt voorkomen dat deze inhoud veel groter is dan hetgeen u nodig heeft voor de hoeveelheid wasgoed die u dagelijks verwerkt. Het zou leiden tot onnodig hoge energiekosten. In ons assortiment vindt u een breed scala aan modellen industriële wasmachines, waarvan de inhoud van de wastrommel uiteenloopt van 6,5 tot en met 180 kilogram. 

SDCN_C-Dryer_QntmGold_Hinges

Combineer uw industriële wasmachine met een wasdroger

LDL Laundry biedt u niet uitsluitend industriële wasmachines van hoge kwaliteit aan. In ons assortiment vindt u daarnaast verschillende modellen en soorten industriële wasdrogers. De combinatie van beide apparaten is ideaal voor partijen in de horeca, in de gezondheidszorg en bijvoorbeeld in de schoonmaakbranche. Een industriële wasdroger biedt vergelijkbare voordelen als de industriële wasmachine. Een zeer duurzame combinatie, welke u een forse verlaging van uw huidige total cost of ownership biedt als u momenteel gebruikt maakt van particuliere alternatieven. 

SDCN_C-Dryer_QntmGold_AirInlet

Service bij een industriële wasmachine

We ontzorgen u graag zo goed mogelijk. Dit doen we onder meer door u ondersteuning te bieden van een team van professionele monteurs, welke over de ervaring en kennis beschikken om de industriële wasmachine op de juiste wijze voor u aan te kunnen sluiten. Dit is onder meer wenselijk, wanneer u de industriële wasmachine combineert met een betaalautomaat. Niet alleen bij het plaatsen van uw wasautomaat kunt u op de ondersteuning van deze monteurs rekenen. Ze helpen u ook graag bij een defect aan de machine. Reparatieverzoeken worden zo snel mogelijk opgepakt; u kunt ze 24 uur per dag en 7 dagen per week indienen via onze website. Daarbij is onze technische dienst telefonisch bereikbaar. 

Heeft u vragen? - Neem contact op