IPSO wasmachines

De keuze voor een IPSO wasmachine voorziet u van het nodige comfort, wanneer u zeer regelmatig wast. De wasmachines van dit gerenommeerde merk zijn betrouwbaar en werken efficiënt. Een onnodig hoog energieverbruik en de daarmee gepaard gaande hoge kosten blijven u bespaard. Niet alleen verbruiken de professionele wasmachines van IPSO relatief weinig energie. Ook het verbruik van water en wasmiddel ligt laag bij deze modellen. Naast de IPSO wasmachines biedt LDL Laundry u ook verschillende IPSO wasdrogers. Naar wat voor apparaat zoekt u? 

LDL Laundry staat voor u klaar bij IPSO witgoed

Of u nu voornemens bent een IPSO wasmachine of -droger te kopen, of deze wilt laten repareren; LDL Laundry helpt u graag verder.

Industriële IPSO Machine

Advies bij aankoop IPSO apparaat

Bij de aankoop van een IPSO wasmachine of -droger staan onze adviseurs klaar om u persoonlijk te adviseren. Hoe vaak heeft u het apparaat nodig? Welk formaat trommel past het beste bij het door u beoogde gebruik van de machine? Enzovoorts.
Ipso Wasmachine

Service en onderhoud uitvoeren

Door uw IPSO wasmachine of wasdroger regelmatig te laten onderhouden, is de kans klein dat het apparaat niet meer goed functioneert na verloop van tijd. De apparaten staan immers bekend om hun duurzaamheid en betrouwbare werking. De servicemonteurs van LDL Laundry komen periodiek bij u langs om onderhoud aan de machine uit te voeren, wanneer u deze bij ons huurt.
IPSO Wasmachine en Droger

Service en onderhoud uitvoeren

Ondervindt u problemen met uw IPSO apparaat? In dat geval staan onze servicemedewerkers voor u klaar, om het probleem voor u te verhelpen. We plannen een afspraak in om de IPSO wasmachine of -droger na te lopen op slijtage en schade. Waar nodig worden de versleten onderdelen van het apparaat voor u vervangen. Onze monteurs nemen de benodigde onderdelen standaard mee, wanneer zij op pad gaan voor een reparatie. 
Unieke eigenschappen