Wassen in kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang

Kinderdagverblijf apparatuur

Industriële wasmachine en -droger voor uw kinderdagverblijf

Wat zou uw kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang nog zijn, zonder een goed functionerende wasmachine en -droger? Aan vuil wasgoed valt bij een kinderopvang niet te ontkomen. Kinderen spelen en maken hun kleding hierbij vies, of krijgen te maken met een ongelukje. Door te kiezen voor een professionele- of industriële wasmachine en -droger is dit voor u geen probleem! Het vuile wasgoed komt schoon en droog uit de combinatie van apparaten die LDL Laundry u kan bieden. Zo kunt u zich richten op hetgeen er echt toe doet: het bieden van zorg aan de kinderen. 

IPSO Machine

Formules op maat voor u samengesteld

In ons assortiment vindt u verschillende modellen en formaten wasmachines en -drogers. Kiest u voor een model met een relatief kleine wastrommel, welke u kunt stapelen? Gaat u wellicht voor een model met een hele grote trommel, om direct het beddengoed van meerdere kinderen te kunnen wassen? Onze vertegenwoordigers komen graag bij u langs om uw wensen te inventariseren. Dankzij onze jarenlange ervaring met de A-merken als Merker, Schulthess en IPSO, hebben wij vrijwel altijd een oplossing die bij u past. Apparaten kunt u aanschaffen, maar wij bieden ook mogelijkheden tot het huren of leasen hiervan.

Naast de apparatuur biedt LDL Laundry verschillende extra’s. Denk bijvoorbeeld aan zeeppompen, zodat u geen losse wasmiddelen meer hoeft aan te schaffen. 

Uitgelichte producten

Ziekenhuis-2

Waarom kiezen voor LDL Laundry?

LDL Laundry heeft ervaring met het bieden van maatwerkoplossingen aan verschillende woonzorgcentra in heel Nederland. Ook zijn wij een gerenommeerd partner van grote zorginstellingen. 

 

Bij de levering en installatie van onze machines kunt u rekenen op de kennis en ervaring van onze technische dienst. Ook bij vragen over het gebruik van de apparatuur of bijvoorbeeld bij storingen komen ze bij u langs om hulp te bieden. Neem eens een kijkje op onze website, of neem direct contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder.