Wassen in kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang

Kinderdagverblijf apparatuur

Industriële wasmachine en -droger voor uw kinderdagverblijf

Wat zou uw kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang nog zijn, zonder een goed functionerende wasmachine en -droger? Aan vuil wasgoed valt bij een kinderopvang niet te ontkomen. Kinderen spelen en maken hun kleding hierbij vies, of krijgen te maken met een ongelukje. Door te kiezen voor een professionele- of industriële wasmachine en -droger is dit voor u geen probleem! Het vuile wasgoed komt schoon en droog uit de combinatie van apparaten die LDL Laundry u kan bieden. Zo kunt u zich richten op hetgeen er echt toe doet: het bieden van zorg aan de kinderen. 

IPSO Machine

Formules op maat voor u samengesteld

In ons assortiment vindt u verschillende modellen en formaten wasmachines en -drogers. Kiest u voor een model met een relatief kleine wastrommel, welke u kunt stapelen? Gaat u wellicht voor een model met een hele grote trommel, om direct het beddengoed van meerdere kinderen te kunnen wassen? Onze vertegenwoordigers komen graag bij u langs om uw wensen te inventariseren. Dankzij onze jarenlange ervaring met de A-merken als Merker, Schulthess en IPSO, hebben wij vrijwel altijd een oplossing die bij u past. Apparaten kunt u aanschaffen, maar wij bieden ook mogelijkheden tot het huren of leasen hiervan.

Naast de apparatuur biedt LDL Laundry verschillende extra’s. Denk bijvoorbeeld aan zeeppompen, zodat u geen losse wasmiddelen meer hoeft aan te schaffen. 

Uitgelichte producten

Ziekenhuis-2

Waarom kiezen voor LDL Laundry?

Bij LDL Laundry hebben we uitgebreide ervaring in het bieden van op maat gemaakte oplossingen voor verschillende kinderdagverblijven door heel Nederland. Ons bedrijf is tevens een gewaardeerde partner van diverse kinderopvangorganisaties.

Bij de levering en installatie van onze machines kunt u rekenen op de expertise en ervaring van onze technische dienst. Of het nu gaat om vragen over het gebruik van de apparatuur of om het oplossen van eventuele storingen, onze technici staan klaar om u te ondersteunen. Bezoek onze website voor meer informatie of neem direct contact met ons op. Wij staan klaar om u verder te helpen.