Stevige wasmachines en wasdrogers voor uw Manege

Manege apparatuur

Houd uw paarden te vriend

Paardensport zit in de lift, niet alleen bij volwassenen maar ook bij kinderen. Uw paarden zijn dan ook meer dan zomaar een personeelslid van uw manege. Maar wist u dat paardendekens voor heel wat wasmachines en drogers op termijn problemen kunnen veroorzaken? Paardendekens zijn zwaar en log. De meeste wasmachines kunnen zo'n zware was niet aan en hebben vaak een te kleine capaciteit. Om dat jarenlang vol te houden zijn er speciale industriële wasmachines en wasdrogers die u én uw paarden te vriend houden.

IPSO wasmachine

Machines stevig in het zadel

Met de IA-lijn van IPSO aan vaststaande wasmachines en de DX-lijn voor de drogers zijn deze machines volledig uitgerust om de was die uit de paardenbak komen aan te kunnen. Bij de plaatsing worden deze wasmachines meteen stevig verankerd. Onze medewerkers komen bij u langs situatie en vraag te bekijken. Dankzij onze jarenlange ervaring met de A-merken zoals IPSO, Merker en Schulthess in ons productaanbod, hebben wij een oplossing die bij u past.

Op zoek naar een tweedehands wasmachine voor paardendekens? Ons advies is te kiezen voor de kwaliteit van een nieuwe wasmachine en zorg zo dat u uw paardendekens kunt wassen in een schone, hygiënische machine zonder bacteriën.

Uitgelichte producten

Ziekenhuis-2

Waarom kiezen voor LDL Laundry?

De LDL Group is kind aan huis bij grote maneges in Nederland en Belgie. Wij hebben de nodige ervaring om u een gepaste oplossing te bieden. Onze backoffice zal samen met onze technische dienst de levering en installatie van uw machines regelen. Bij vragen en/of storingen kunt u beroep doen op ons. U blijft in de goede handen van ons professioneel team in Nederland.


Neem gerust een kijkje op onze website en contacteer ons vrijblijvend indien u meer informatie nodig hebt. We staan u graag te woord.