Contacteer ons

Wellness

Stressvrije was

U creëert een sfeer van rust en harmonie waar uw klant volledig kan ontspannen. Daarbij horen uiteraard ook zachte handdoeken en badjassen. Omdat u vaak meerdere handdoeken per klant gebruikt, heeft u waarschijnlijk ook heel wat wasgoed. Om uw handdoeken en badjassen snel en makkelijk te wassen, heeft u ook een droogoplossing nodig. Onze drogers drogen met groot gemak zwaar linnen als handdoeken en badjassen. Wij ondersteunen u bij het kiezen van de correcte capaciteit volgens uw noden.

Een industriële machine?

Een semi-industriële droger heeft ook veel voordelen ten opzichte van een huishoudelijke droger. De droogtijd van een droogcyclus daalt aanzienlijk. Er is ook veel aandacht besteed aan de ergonomie van de gebruiker. De grote deuropening zorgt dat het linnen makkelijk in- en uitgeladen kan worden uit de trommel.

Energiebesparend

Uw machine kan uitgerust worden met een functie (standaard op bepaalde machines) die de restvochtigheid controleert. Het voorkomt overdrogen en zorgt voor een lager energieverbruik en een langere levensduur van het linnen. Een machine aangesloten op gas verbruikt ook aanzienlijk minder energie dan een droger gevoed met elektriciteit. Wij bieden ook drogers aan met warmtepomptechnologie, deze zijn nog zuiniger in energieverbruik.

MEER INFO?