Contacteer ons

Horeca

Witte kassa, maar ook een witte was!

Wij hebben de oplossing om uw tafellakens , servetten of bedlakens telkens terug kraaknet te krijgen. Uw linnen is immers belangrijk voor het imago van uw zaak. Uw linnen krijgt veel te verduren, maar u wil graag een lange levensduur van uw textiel. Dit is perfect mogelijk mits de juiste apparatuur en wasmiddelen. Wij kunnen u hierin ondersteunen.

Beperk ook het energieverbruik

De machines die wij u aanbieden, hebben energiebesparende functies. Wij hebben onder andere een functie die het wasgoed weegt en de hoeveelheid water daaraan aanpast. Deze technologie garandeert u een excellent wasresultaat, een lager energieverbruik, terwijl de productiviteit wordt geoptimaliseerd en de werkingskosten worden geminimaliseerd. Een lagere waterfactuur, maar toch een propere was.

Hardnekkige vlekken

U krijgt vaak te maken met hardnekkige vlekken in uw sector. Uw klant heeft rode wijn of olijfolie op uw prachtige tafellinnen gemorst, of heeft felrode lippenstift aan uw servet geveegd. U wil natuurlijk dat de volgende klant aan een onberispelijke tafel kan plaatsnemen, maar dit is niet altijd zo simpel. Met professionele machines kan dit tot het verleden behoren. Het verwijderen van vlekken is zeker ook een deel chemische reactie, maar uw machine kan hierbij helpen.

Hotel & B&B

De handdoeken en het bedlinnen in uw Bed & Breakfast of hotel dragen bij tot het waardeoordeel van de klant en dus de reputatie van uw zaak. Daarom is het essentieel dat deze met zorg worden gereinigd. Het linnen uitbesteden betekent vaak ook een grote kost… Het linnen wassen in een huishoudelijke machine is vaak een hele klus. Voornamelijk handdoeken absorberen veel water en uw machine kan ze niet goed uitzwieren. Met een semi-industriële machine kan u grotere stukken textiel en grotere ladingen wassen. Een semi-industriële machine heeft ook een veel hogere zwiersnelheid dan een huishoudelijke machine, daardoor heeft het linnen een lagere restvochtigheid. Zo is uw linnen ook weer sneller droog, zonder verlies van kwaliteit van uw linnen. Met professionele wasapparatuur van LDL bent u veel minder lang bezig met de was dan voorheen.

MEER INFO?