Contacteer ons

Wellness

U verwent uw klanten graag?

U creëert een sfeer van rust en harmonie waar uw klant volledig kan ontspannen. Daarbij horen uiteraard ook zachte handdoeken en badjassen. Omdat u vaak meerdere handdoeken per klant gebruikt, heeft u waarschijnlijk ook heel wat wasgoed te verwerken. Het linnen wassen in een huishoudelijke machine is vaak een hele klus. Voornamelijk handdoeken absorberen veel water en uw machine kan ze niet goed uitzwieren. Een professionele of industriële wasmachine biedt veel voordelen tegenover een huishoudelijke wasmachine. Er past meer wasgoed in, het linnen is sneller gewassen en de machine gaat heel wat langer mee. Het linnen kan ook beter uitgezwierd worden, zo heeft het linnen een lage restvochtigheid. Bij het droogproces is uw linnen ook weer sneller droog, zonder verlies van kwaliteit van uw linnen. Elke keer opnieuw frisse, zachte handdoeken zijn zeker mogelijk dankzij LDL.

De gedroomde combinatie

Combineer uw wasmachine van LDL ook met een professionele droger en de aangepaste wasmiddelen van LDL. Zo geniet u van een optimaal resultaat, en kan u snel terug aan de slag met uw linnen.

Beperk ook het energieverbruik

De machines die wij u aanbieden maken gebruik van energiebesparende functies. Wij hebben onder andere een functie die het wasgoed weegt en de hoeveelheid water daaraan aanpast. Deze technologie garandeert u een excellent wasresultaat, een lager energieverbruik, terwijl de productiviteit wordt geoptimaliseerd en de werkingskosten worden geminimaliseerd. Een lagere waterfactuur, maar toch een propere was.

MEER INFO?