Mooie, gereviseerde occasions!

OCCASIONS

Koopt u een occasion bij Laundry dan koopt u een machine welke volledig is nagelopen, gecontroleerd en indien nodig gereviseerd.
U koopt dus een machine waarop u bedrijfsmatig van op aan kunt want we weten als geen ander dat continuïteit belangrijk is!
Heeft u vragen over de occasion of bent u naar iets speciaals op zoek en u vind het niet op onze website neem dan contact op met ons! Soms is een machine als verkocht voor hij op de website komt! Als we weten dat u iets zoekt houden we u op de hoogte.

L.I.078 occasion IPSO bedrijfswasautomaat type HF304 (30,4 kg)

Deze goed onderhouden robuuste (30 kg) wasmachine van het merk IPSO heeft door de jaren heen meerdere onderhoudsbeurten gehad en is door onze monteurs volledig gecontroleerd en meerdere malen getest. Wordt compleet geleverd met alle originele onderdelen en indien gewenst de bijbehorende documentatie. Ook door de ruimere capaciteit zijn ze erg geliefd binnen meerdere branches, dus bent u naar een dergelijke machine op zoek dan adviseren we dit tijdig kenbaar te maken om teleurstelling te voorkomen.

TYPE APPARAAT:Wasmachine   
MERK:IPSO   
MODEL / TYPE / SERIE:HF304   
      
TYPE VERWARMING:Stoom verwarmd   
TROMMELINHOUD (LITERS):304 Liter   
CAPACITEIT:30,4 KG   
TOERENTAL:925 rpm   
AFMETINGEN (H x B x D):1575 x 1060 x 1085 mm   
NETSPANNING:1 x 230V - 50Hz.    
      
GARANTIE (JA / NEE):ja, 3 maanden   
GEREVISEERD (JA / NEE):Ja   
DOCUMENTATIE:Op aanvraag   
BIJZONDERHEDEN:PS40 besturing, vrij programmeerbaar