De referentie voor was-, droog- en strijkoplossingen sinds 1972

LDL Laundry is uw one-stop-shop voor de beste professionele en industriële wasmachines, industriële wasdrogers, en strijk- en afwerkapparatuur.

Wij zijn adviseur, aanbieder en serviceprovider. Kortom, uw professionele partner voor alles van wassen, drogen, strijken en afwerken. Ontdek ons zeer brede assortiment, op maat en voor uw specifieke toepassing!

We verkopen niet zomaar producten, we bieden totaaloplossingen aan: van advies en studie tot en met de installatie en service achteraf. Laundry BV maakt uw dagelijkse werk lichter.

Over-laundry-2

Expert sinds 1972

Sinds 1972 zijn wij een begrip in de markt. Samen met de jaren ervaring van al onze mensen het dat wij expert zijn in professionele was-, droog- en strijkoplossingen. Bovendien kunnen we rekenen op de kennis van onze vaste partners.

Ruim assortiment

Wij garanderen u dat wij elk toestel, elke sector en elke toepassing door en door kennen én begrijpen. Wij weten wat u nodig heeft en kunnen u de juiste wasmachine(s), wasdroger(s) en strijkmangel(s) aanbieden uit ons brede assortiment. Doordat wij beschikken over een grote voorraad kan u erop rekenen dat wij de mogelijkheid hebben snel te leveren.

IPSO Wasmachine

Het beste merkonafhankelijk advies

Bij LDL Laundry bent u niet gebonden aan één merk of toestel. Uiteraard bieden wij verschillende merken aan, echter voor ons staan die merknamen niet voorop. Het allerbelangrijkste is dat de toestellen voldoen aan uw wensen. We denken met u mee over wat voor u de beste optie is voor uw wasmachine, wasdroger of strijkmachine. Wij stellen geen merken voor, maar wel het beste product.

Allround totaaloplossing

Met een enorm ruim aanbod van wasmachines, wasdrogers, strijk- en afwerkapparatuur en een eigen advies alsmede een installatie- en serviceteam hebben we alles in huis om uw project van begin tot eind feilloos uit te voeren. Wij starten met het advies over de juiste machine(s) voor uw toepassing. Vervolgens komen onze (technische)adviseurs aan zet. Een volledige wasserette uittekenen en alle nodige aansluitingen berekenen? Dat nemen wij voor onze rekening. Daarna begint de installatie: elektrische aansluitingen, verwarming etc. Ervaart u achteraf een probleem met uw wasmachine of wasdroger? Neem contact met ons op, onze helpdeskmedewerkers ondersteunen u direct.

Wist u trouwens dat LDL Laundry BV beschikt over een landelijke dekking? Vanwege onze kantoren in Klaaswaal en Groningen zijn wij in staat overal in Nederland snel service te verlenen. Nogmaals het bewijs dat we voor u alles kunnen regelen, zodat u zonder zorg kunt wassen en drogen. Ervaart u achteraf een probleem met uw wasmachine of droger? Bel ons, onze helpdeskmedewerkers zetten u direct weer op weg.
IPSO wasmachine

Veiligheid is topprioriteit

We zetten resoluut veiligheid voorop. Bij onze machines, maar ook in onze manier van werken. Een VCA-certificaat vinden we dan ook vanzelfsprekend. We nemen de nodige veiligheidsmaatregelen om de levering en installatie te laten verlopen zoals het hoort: veilig voor de machines, voor ons én voor u.
IPSO-3

Wij maken uw werk lichter

Ergonomie betekent voor elk marktsegment iets anders, maar voor ons komt het overal op hetzelfde neer: een zo groot mogelijk gebruiksgemak. Bij LDL Laundry gaan wij voor de weg met de minste weerstand. Met onze professionele totaaloplossingen van industriële wasserijapparatuur vergemakkelijken wij het dagelijkse werk van de eindgebruiker. Wij denkenmet u mee over de juiste hoogte van de machine(ARBO technisch gezien) en de plaats waar ze idealiter komt te staan om het u zo veilig en gemakkelijk mogelijk te maken en het was-, droog- en strijkproces extra vlot te latenverlopen. Ons doel is om uw werk altijd lichter te maken.
Bovendien zorgen onze machines dankzij kortere wascycli en een beter afgestemd waterverbruik voor lagere kosten. Uw machines verbruiken minder én gaan langer mee. Ook de mechanische slijtage van textiel en linnen houden we dankzij de juiste machine zo minimaal mogelijk.