Overheid

packed-luggage-of-ukrainian-refugee-in-station-2022-03-16-07-26-50-utc-(Gemiddeld)

Wasmachines en drogers voor de vluchtelingenopvang

In Nederland zijn er momenteel rond de 170 vluchtelingenopvanglocaties verspreid over het land, sommige daarvan zijn tijdelijk. De vraag naar goed georganiseerde opvanglocaties is de afgelopen maanden sterk toegenomen vanwege de oorlog in Oekraïne. Deze vraag zal naar verwachting de komende tijd aanhouden. Het is daarom van groot belang dat het COA en gemeentes snel en adequaat handelen om deze vluchtelingenopvanglocaties op de juiste manier in te richten.

Algemeen-2

Industriële apparaten voor overheidsinstellingen

Dat er overheidsinstellingen zijn waar veel textiel gewassen moet worden, is voor u geen nieuws. Scholen, gevangenissen, diensten in de veiligheidsregio, ze zorgen voor grote hoeveelheden wasgoed die snel en professioneel gewassen, gedroogd en gestreken moet worden. LDL Laundry levert professionele was- en droogmachines en strijkoplossingen passend voor uw situatie.

Brandweer-1

Professionele apparatuur voor veiligheidsinstellingen

Telkens als er een uitruk is geweest van Brandweer, Ambulance en/of politie moet kleding na terugkomst gewassen worden. Dat wordt vaak centraal gedaan om te voorkomen dat ze bij de ene veiligheidsmedewerker na een paar weken grauw zijn geworden, bij de ander veel te klein en bij een derde zijn doorgelopen. Dat vraagt om een efficiënte was- en droogoplossing die niet veel tijd inneemt. Industriële wasmachines en drogers wassen en drogen snel en hebben een groot laadvermogen, zodat veiligheidsmedewerkers ze meteen weer aan kunnen. Schoon en als nieuw. De industriële was- en droogmachines die LDL Laundy levert, kunnen dat. Deze professionele apparaten zijn snel, kostenefficiënt en hebben een grote capaciteit. Bovendien worden ze onderhouden door een vakkundige technische dienst.

Gevangenis

Vakkundig wassen binnen de gevangenis

Grote volumes wasgoed snel en vakkundig wassen en drogen, dat is een basisvoorwaarde om goed te kunnen werken in een omgeving waar veel mensen verblijven. Zoals in een gevangenis. Dat betekent dat u wilt kunnen bouwen op de industriële was- en droogmachines die u hebt staan en, áls er dan eens een storing is, op een vakkundige monteur die snel ter plaatse is. Een monteur voor wie het niet uitmaakt of u machines heeft staan van Speed Queen, IPSO of Merker, omdat hij ze allemaal van binnen en buiten kent. Bij LDL Laundry is 50 jaar ervaring aan het werk voor u. Dat vertaalt zich in passende oplossingen voor al uw vragen op het gebied van professioneel wassen, drogen en strijken.

Scholen-1

Professionele was- en droogmachines voor scholen

In een school is er altijd wel ergens een wasje te doen. Zeker in scholen met opvang, of scholen waar beroepsopleidingen gegeven worden. Dan is een goed werkende wasmachine en droger broodnodig. Liefst snel, duurzaam en efficiënt. De professionele was- en droogmachines die LDL Laundry levert zijn dat. De machines die LDL Laundy plaatst hebben bovendien een lage total cost of ownership. Wilt u advies over welke machines het best passen bij uw situatie? Neem dan meteen contact met ons op voor een vrijblijvend en eerlijk advies.

LDL laundry helpt uw organisatie aan de juiste apparatuur

Op onze website vindt u meer informatie over de apparatuur die we per sector of marktsegment aanraden. We hebben de verschillende sectoren hierbij in vijf grote groepen verdeeld, namelijk: horeca, gezondheidszorg, bedrijven, schoonmaakbedrijven en de overheid. Elke groep kent enkele subgroepen. Vindt u niet direct de sector waarbinnen uw organisatie past? Of is de voorgestelde wasmachine en/of droger te klein of juist te groot voor u? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zoeken graag naar de juiste wasoplossing voor u.