Professionele droger kopen

Algemeen-1

Een professionele droger kopen

Voor een hotel of bijvoorbeeld zorginstelling is het belangrijk dat vuil wasgoed niet alleen snel gewassen kan worden, maar ook dat dit in korte tijd droog is. Men heeft de ruimte niet om het natte wasgoed eerst uit te hangen. Daarbij moet bijvoorbeeld het schone bedlinnen vaak dezelfde dag al bruikbaar zijn. Een professionele droger kopen is voor deze partijen een interessante optie. LDL Laundry helpt u verder! In ons assortiment bieden we u professionele drogers van de gerenommeerde merken IPSO en Merker. De drogers van deze partijen gaan niet alleen lang mee, maar zijn ook een hele duurzame keuze. 

IPSO Wasmachine

Voordelen van een professionele droger kopen

Er zijn verschillende redenen om een professionele droger kopen te overwegen. Denk bijvoorbeeld aan het gegeven, dat een professionele droger een veel gunstigere total cost of ownership biedt dan een particulier model. De drogers gaan langer mee; het aantal draaiuren ligt hoger. Daarbij verbruiken deze modellen minder energie om het schone wasgoed te drogen. Dat zit onder meer in het feit, dat de droger sneller en efficiënter werkt. Niet onbelangrijk: een professionele droger kopen biedt u het voordeel dat u de keuze heeft uit een breder aantal wasprogramma’s. 

Algemeen-2

Advies bij een professionele droger kopen

Het kan best lastig zijn om een keuze te maken uit de verschillende opties die u heeft bij een professionele droger kopen. Om dit makkelijker te maken bieden onze ervaren adviseurs u graag persoonlijk advies aan. Samen inventariseren we aan welke eisen de professionele droger voor u moet voldoen, om op basis daarvan een passend model te selecteren. Heeft u al een beeld van de eisen waaraan het apparaat moet voldoen? 

Heeft u vragen? - Neem contact op