Professionele wasapparatuur

Algemeen-1

Professionele wasapparatuur voor organisaties

Organisaties hebben baat bij professionele wasapparatuur. Het gebruik van een particulier apparaat kent voor hen verschillende nadelen. Denk bijvoorbeeld aan de relatief hoge total cost of ownership; het aantal wasbeurten wat met een professionele machine gedraaid kan worden ligt veel hoger. Niet alleen een voordelige, maar ook een duurzame keuze! Daar komt bij u bij het gebruik van professionele wasapparatuur keuze heeft uit een breder aanbod aan wasprogramma’s welke over het algemeen sneller klaar zijn dan die van een particulier alternatief. LDL Laundry is uw partner voor de levering van professionele wasautomaten. 

IPSO Wasmachine

Verschillende mogelijkheden bij professionele wasapparatuur

Wanneer u voor professionele wasapparatuur kiest, heeft u meerdere mogelijkheden. De apparaten verschillen onder meer in formaat wastrommel van elkaar. Aan de ene kant moet de wastrommel groot genoeg zijn om uw vuile wasgoed in één of twee keer te kunnen wassen. Tegelijkertijd wilt u voorkomen dat er bij iedere wasbeurt onnodig veel ruimte overblijft in de wastrommel. Het zou het wassen van uw wasgoed onnodig duur maken. Ook heeft u de mogelijkheid professionele wasapparatuur te combineren met een betaalsysteem. Dit is onder meer interessant binnen studentencomplexen. Bied uw studenten de mogelijkheid kleding te wassen, zonder dat u betaalt voor deze wasbeurten. 

Algemeen-2

Advies over professionele wasapparatuur

Wenst u meer informatie over het gebruik of de aanschaf van professionele wasapparatuur? We adviseren u graag persoonlijk. Neem eens contact met ons op, zodat we de mogelijkheden aan u voor kunnen leggen op basis van uw wensen. Tevens vindt u op onze website een overzicht van de modellen waaruit u kunt kiezen bij de aanschaf van een professionele wasmachine. Het kan interessant zijn een wasmachine te combineren met een professionele wasdroger.  

Heeft u vragen? - Neem contact op