Professionele wasmachine kopen

Hotel sector

Een professionele wasmachine kopen

Binnen verschillende sectoren is een professionele wasmachine kopen het overwegen waard. Denk bijvoorbeeld aan de horeca en recreatie; binnen restaurants en in hotels moet in een korte tijd veel vuil wasgoed worden weggewerkt. LDL Laundry is uw specialist op het gebied van professionele wasmachines. Deze wasmachines bieden een veel gunstigere total cost of ownership dan de particuliere modellen, welke u elders bestelt. De machines zijn zuiniger, bieden een groter aantal draaiuren voordat deze vervangen moeten worden en beschikken daarbij over een groter aantal wasprogramma’s. Het helpt u uw vuile wasgoed snel en heelhuids, schoon uit de professionele wasmachine te krijgen. 

IPSO Wasmachine

Mogelijkheden bij professionele wasmachine kopen

Aan de ene kant moet de trommel groot genoeg zijn om al het wasgoed schoon te krijgen. Tegelijkertijd wilt u voorkomen dat u onnodig veel water en energie verbruikt aan een halfgevulde trommel. Kijk alvast eens op onze website, wanneer u meer wilt weten over de opties die u heeft bij een professionele wasmachine kopen. In ons assortiment vindt u professionele wasmachines van verschillende gerenommeerde merken. Denk aan IPSO en Merker. Naast de mogelijkheid om een wasmachine te kopen, bieden we u de optie de wasmachine te huren of deze te leasen. Voordeel hiervan is dat u zelf geen omkijken heeft naar het onderhouden van de machine. 

Uitgelichte producten

1

Advies bij een professionele wasmachine kopen

Wanneer u een professionele wasmachine kopen overweegt, nodigen we u van harte uit eens contact met ons op te nemen. Onze adviseurs staan voor u klaar, om u persoonlijk te adviseren over het type professionele wasmachine wat het beste op uw wensen aansluit. Dit alles op basis van de wensen die u vooraf met ons deelt. Aan welke eisen moet de professionele wasmachine voor u voldoen? 

Heeft u vragen? - Neem contact op