Professionele wasmachine prijs

Algemeen-1

Professionele wasmachine prijs

Op zoek naar een professionele wasmachine voor uw organisatie? De keuze voor een dergelijk model wasmachine biedt u verschillende voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het gegeven, dat de total cost of ownership bij deze modellen veel lager ligt dan bij een particulier model. Dat heeft verschillende redenen, maar zorgt er bovenal voor dat u per wasbeurt minder betaalt. Het maakt dat de professionele wasmachine prijs zeker over een langere periode lager uitvalt dan die van een particulier model wasmachine. LDL Laundry legt de verschillende opties graag aan u voor. Kijk ook alvast eens op onze website, waar u meer informatie vindt over de verschillende mogelijkheden die u heeft. 

IPSO Wasmachine

Professionele wasmachine prijs berekenen

De exacte professionele wasmachine prijs is van verschillende factoren afhankelijk. Denk aan de benodigde inhoud van de trommel van de wasmachine en het type wasmachine wat u kiest. LDL Laundry biedt u professionele wasmachines van verschillende gerenommeerde merken aan. Denk aan partijen als IPSO, Speed Queen en Merker. Deze wasmachines staan bekend om hun duurzaamheid; ze gaan een lange tijd mee. De duurzaamheid zit enerzijds in het grote aantal draaiuren van de machine, anderzijds in het relatief lage energie- en waterverbruik. 

Algemeen-2

Advies over professionele wasmachine prijs

Wilt u weten wat de professionele wasmachine prijs is van een model wat goed aansluit op uw wensen en behoeften? Neem gerust contact met ons op, zodat onze adviseurs u meer kunnen vertellen over de diversiteit aan mogelijkheden die u heeft. Hierbij is het raadzaam vooraf na te gaan, hoe groot de trommel van de wasmachine moet zijn. U wilt voorkomen dat de wasmachine al snel te klein is. Tegelijkertijd is het niet wenselijk, dat de trommel vaak maar gedeeltelijk gevuld is. 

Heeft u vragen? - Neem contact op