Zorginstelling Omring

Voor de zorginstelling Omring in Overvest hebben we professionele wasapparatuur mogen plaatsen. Deze professionele wasmachine en droger gaan zorgen voor het reinigen en drogen van al het textiel in deze zorginstelling. 

Omring is een bedrijf die zich richt op verzorging, behandeling/revalidatie en gespecialiseerde verpleging. Met meer dan 29 woonzorg locaties door heel Nederland. De zorginstelling in Overvest richt zich vooral dementie, lichamelijke zorgvraag en hulp bij zelfstandig wonen.

Hygiëne en zorg zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door te zorgen dat er professionele apparatuur aanwezig is, wordt de kans op het verspreiding van ziektes en bacteriën enorm verkleind. Doordat onze machines gemaakt zijn voor grote hoeveelheden wasgoed en daarbij bacteriedodend wassen is dit ideaal voor gezondheidsinstellingen.

Bij deze zorginstelling hebben wij gekozen voor het merk IPSO, dit merk staat bekend om het voorzien van nodige comfort, betrouwbaar en efficiënt vooral wanneer er regelmatig wordt gewassen en gedroogd. Daarnaast zijn de machines erg milieuvriendelijk door het lage verbruik van water, energie en wasmiddel. 

Heeft u ook interesse in professionele wasapparatuur van het merk IPSO, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.