Recreatie

Camping sector

Professionele apparatuur voor de recreatie sector

Als u een bedrijf heeft in de recreatiebranche dan heeft u te maken met verschillende soorten textiel. Bedrijfskleding, linnengoed, tafellinnen en noem maar op. Daarmee presenteert u uw bedrijf en dus moet dat smetteloos schoon zijn en er ook na veel wasbeurten als nieuw uitzien. U wast, droogt en strijkt veel en vaak en wilt kunnen vertrouwen op professionele machines die dat doen. De machines van LDL Laundry dus, omdat deze niet alleen kostenefficiënt en duurzaam zijn, maar ook een lage total cost of ownership hebben en bovendien onderhouden worden door een vakkundige technische dienst.

Camping sector

Industriële apparatuur voor de camping

Uw gasten willen graag een was draaien vlak voor ze naar huis gaan, of, bij een langer verblijf, tussendoor. Daar wilt u probleemloos in kunnen voorzien, omdat een tevreden gast terugkomt. De apparatuur op uw camping mag daar zeker geen belemmering in zijn. Dat u kiest voor industriële wasmachines met een hoog gebruiksgemak, korte draaiduur en veilige betaalmechaniek, spreekt voor zich. En ook voor uw eigen textiel heeft u een professionele, betrouwbare machine nodig. Denk aan bedrijfskleding, keukentextiel en bedlinnen dat snel schoon, droog en weer als nieuw moet zijn. U bent bij LDL Laundry aan het goede adres. De machines die LDL Laundy plaatst zijn kostenefficiënt en duurzaam, maar hebben ook een lage total cost of ownership. Bovendien worden ze onderhouden door een vakkundige technische dienst.

Jachthaven-content-2

Professionele apparatuur voor uw jachthaven

Snel nog een was draaien en drogen voor ze het ruime sop weer kiezen, in machines die precies doen wat ze beloven, snel en schoon, dat wilt u uw gasten probleemloos bieden. Maar moet dat een industriële was- of droogautomaat zijn van IPSO, Speed Queen of Merker? Moeten dat machines zijn met een groot laadvermogen of juist kleinere, maar dan meer? Laat u adviseren door de ervaren vertegenwoordigers van LDL Laundry. Bij LDL Laundry is 50 jaar ervaring aan het werk voor u. Dat vertaalt zich in passende oplossingen voor al uw vragen op het gebied van professioneel wassen, drogen en strijken.

LDL laundry helpt uw organisatie aan de juiste apparatuur

Op onze website vindt u meer informatie over de apparatuur die we per sector of marktsegment aanraden. We hebben de verschillende sectoren hierbij in vijf grote groepen verdeeld, namelijk: horeca, gezondheidszorg, bedrijven, schoonmaakbedrijven en de overheid. Elke groep kent enkele subgroepen. Vindt u niet direct de sector waarbinnen uw organisatie past? Of is de voorgestelde wasmachine en/of droger te klein of juist te groot voor u? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zoeken graag naar de juiste wasoplossing voor u.