Professioneel wassen en drogen: een meerwaarde voor uw restaurant

Restaurant sector

Een oplossing die past bij uw behoeftes

U wilt de gasten van uw restaurant een zo prettig mogelijke ervaring bieden. Dat betekent dat het tafelkleed op ieder tafeltje schoon moet zijn, dat uw personeel er verzorgd uit moet zien, enzovoorts. Daarbij heeft het personeel in de keuken dagelijks een schone theedoek en handdoek nodig bij de bereiding van de gerechten voor uw bezoekers. Voor restaurants is een industriële wasmachine of droger onmisbaar. Aan vuile was valt immers niet te ontkomen! Niet alleen moet het wasgoed weer schoon zijn. Ook wilt u dat het de volgende ochtend volledig droog is en weer fris ruikt. LDL Laundry biedt u graag een oplossing die past bij uw behoeftes. 

IPSO Machine

Industriële wasmachine en droger voor uw restaurant

LDL Laundry biedt u industriële wasmachines en drogers van verschillende gerenommeerde merken. De keuze voor een industriële oplossing biedt verschillende voordelen ten opzichte van een machine voor particulier gebruik. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat de total cost of ownership lager ligt. Dit komt onder meer door het feit dat het aantal draaiuren van een industriële wasmachine of droger groter is. Ook zijn deze machines duurzamer en sneller dan een oplossing voor particulieren. De ideale oplossing voor ieder restaurant! Naast de wasmachine en droger bieden we u verschillende soorten strijkapparatuur aan. 

Schone was uit een professionele wasmachine

Waarom kiezen voor LDL Laundry?

De ervaring die LDL Laundry door de jaren heen heeft opgedaan komt goed van pas om u een totaaloplossing te kunnen bieden. Onze adviseurs starten met een inventarisatie van uw wensen. De diversiteit aan professionele- en industriële wasmachines en drogers maakt het vaak lastig om een weloverwogen keuze te maken. Wij begeleiden u bij dit proces. 

 

Tijdens de levering en installatie van uw nieuwe wasmachine en droger kunt u rekenen op onze technische dienst. Deze monteurs staan ook voor u klaar, wanneer u een vraag heeft over de werking van de apparatuur of te maken heeft met een storing. 

 

Neem eens een kijkje op onze website, waar u voorbeelden vindt van machines die we u kunnen leveren. Wilt u meer informatie of nader kennismaken met de adviseurs van LDL Laundry? Neem in dat geval telefonisch of per mail contact met ons op.