Professionele machines voor uw schoonmaakbedrijf

Professionele wasmachine Schoonmaakbedrijf

Professioneel wassen van moppen

Een professioneel schoonmaakbedrijf kan niet zonder moppen, microvezelmoppen en poetsdoeken. Het is een belangrijk onderdeel van het totale schoonmaakproces om dit materiaal op de meest professionele manier te wassen. Dit verlengt immers de levensduur van de moppen en microvezeldoeken. Laundry BV levert al jarenlang wasmachines en wasdrogers, onder de merken IPSO, Merker en Schulthess zitten in ons assortiment, aan diverse schoonmaakbedrijven. In het machineaanbod zijn er oplossingen voor zowel grote als kleine locaties.

IPSO Wasmachine

Facility management op maat

Er zijn de nodige programma’s en toepassingen ontwikkeld die specifiek zijn voor de schoonmaaksector. Zo bestaan er diverse soorten sokkels om het werk ergonomisch te maken maar eveneens om te vermijden dat er bevuiling in de afvoer komt als gevolg van het wassen van zwaar bevuilde mops. Daarnaast is het mogelijk om specifieke programma’s te ontwikkelen in de wasmachines om hygiënisch te reinigen zoals in onder andere ziekenhuizen en verzorgingstehuizen. Tevens zijn de drogers en wasmachines zodanig gebouwd om de poestdoeken en mops maximaal te beschermen tijdens het was- en droogproces.

Voor schoonmaakbedrijven is wasserijapparatuur een toegevoegde waarde om een hoge klantentevredenheid en rentabiliteit van het schoonmaakproces te waarborgen. LDL Laundry kan u daarin voorzien van een gepast advies.

Uitgelichte producten

Ziekenhuis-2

Contact met LDL Laundry?

Neem gerust een kijkje en contacteer ons vrijblijvend indien u meer informatie nodig hebt. Wij staan u graag te woord.