Schoonmaken

Algemeen-2

Schone was in de schoonmaakbranche

Schone was in de schoonmaakbranche klinkt bijna te vanzelfsprekend. Toch moet dat wel geregeld worden. Want of u nu een wassalon heeft, een schoonmaakbedrijf of een stomerij, uw apparatuur moet 24/7 het werk doen waar uw bedrijf voor staat. Daarom levert LDL Laundry industriële was-, droog en strijkmachines van merken als IPSO, Merker en Speed Queen die het zware werk voor u doen. Naast advies en plaatsing regelen we ook het onderhoud aan uw machines. Flexibel en vakkundig.

IPSO Wasmachine

Industriële apparatuur voor een schoonmaakbedrijf

Een professioneel schoonmaakbedrijf kan niet zonder moppen, microvezeldoeken en poetsdoeken. Het is een belangrijk onderdeel van het totale schoonmaakproces en het moet schoon zijn, hygiënisch schoon. Dit verlengt immers de levensduur van de moppen en poetsdoeken. LDL Laundry levert al jarenlang wasmachines en wasdrogers, onder de merken IPSO en Merker zitten in ons assortiment, aan diverse schoonmaakbedrijven.

Industriële IPSO Machine

Professionele apparatuur voor een wassalon

In uw wassalon komen mensen van allerlei achtergronden wassen. Studenten, expats, vakantiegangers, en vul maar aan. Die wilt u helpen met gebruikersvriendelijke machines die een veilig betaalmechanisme hebben. Daarvoor bent u bij LDL Laundry aan het juiste adres. Kiest u voor een A-merk als IPSO of Merker? Dan maakt u een duurzame keuze. Niet alleen in het energieverbruik, maar ook als het gaat om de levensduur van zowel de machine zelf als het wasgoed. De industriële wasmachines die LDL Laundry BV u levert zijn niet uitsluitend geselecteerd op basis van de duurzaamheid die ze u bieden en worden onderhouden door een vakkundige technische dienst.

IPSO wasmachine

Wasmachines en drogers voor een stomerij

U wast, droogt en stoomt voor uw klanten. Tevreden klanten, en dat wilt u zo houden. Dat betekent dat u afhankelijk bent van apparatuur waar u van op aan kunt. Professionele was-, droog en strijkmachines die het zware werk voor u doen. Dan zet u graag 50 jaar ervaring voor u aan het werk. En dat doet u met uw keuze voor LDL Laundry. U kiest voor A merken, voor duurzaamheid, een lage total cost of ownership en een vakkundige technische dienst. Dankzij onze jarenlange ervaring met A-merken als Merker, Schulthess en IPSO, hebben wij vrijwel altijd een oplossing die bij u past. Apparaten kunt u aanschaffen, maar wij bieden ook mogelijkheden tot het huren of leasen ervan. 

LDL laundry helpt uw organisatie aan de juiste apparatuur

Op onze website vindt u meer informatie over de apparatuur die we per sector of marktsegment aanraden. We hebben de verschillende sectoren hierbij in vijf grote groepen verdeeld, namelijk: horeca, gezondheidszorg, bedrijven, schoonmaakbedrijven en de overheid. Elke groep kent enkele subgroepen. Vindt u niet direct de sector waarbinnen uw organisatie past? Of is de voorgestelde wasmachine en/of droger te klein of juist te groot voor u? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zoeken graag naar de juiste wasoplossing voor u.