Contacteer ons

Wasmachines en drogers voor het harde werk in de agrarische sector

Divers aanbod op uw maat

Welk landbouwbedrijf u ook heeft: goed werkende machines zijn een voorwaarde om uw bedrijf rendabel te houden. Of het nu om een wasmachine of droger gaat voor een kinderboerderij, boerderijcamping, familie of een industrieel landbouwbedrijf, uw handen en uw textiel worden dagelijks vuil. En dan bedoelen wij 24 uur, 7 dagen per week. Dus heeft u een wasmachine en een wasdroger nodig die niet alleen volume aan kan, maar eveneens veel vuile was.

Hard maar delicaat

LDL Laundry levert wasmachines en drogers aan de zware beroepen met veeleisende klanten. Landbouwbedrijven horen daarbij. Specifiek zijn er bijvoorbeeld de uierdoeken en de overall die de nodige aandacht vragen. Laundry BV kent de landbouwbedrijven en zoekt een oplossing op maat voor uw bedrijf. Onze vertegenwoordigers komen bij u langs om uw vraag in kaart te brengen. Dankzij die jarenlange ervaring met de A-merken, zoals IPSO, Primus en Domus, in ons aanbod hebben wij een oplossing die bij u past.

Waarom LDL Laundry?

LDL Laundry is kind aan huis bij zelfstandigen, MKB-ers en grote bedrijven door het hele land. Wij hebben de nodige ervaring om u een gepaste oplossing aan te bieden. Onze technische dienst plant de levering en installatie van uw machines in. Bij vragen of storingen, kunt u een beroep doen op onze servicemonteurs.

Neem gerust een kijkje en contacteer ons vrijblijvend indien u meer informatie nodig hebt. Wij staan u graag te woord.

Referentietoestellen

Neem contact met ons op agrarische sector Vraag hier uw offerte aan