Contacteer ons

De industriële wasmachine en wasdroger voor uw hotel

Perfectionisme

In de hotelsector is perfectionisme belangrijk. Voor uw gasten wilt u de beste ervaring. Elke dag streeft u ernaar om alles perfect in orde te brengen. Het linnen in uw hotel maakt een groot deel uit van die uitstraling. Denk aan tafellinnen, servetten, beddengoed, handdoeken, enzovoort. Elke gast wilt u laten overnachten in een bed die frisheid en verzorgdheid uitstraalt door gloednieuw, wit linnen. Aan tafel wilt u geen sporen van eerdere gasten of vlekken op uw witte servetten. Ga voor het meest verfijnde wasresultaat met onze professionele wasmachine en/of wasdroger voor uw hotel.

Help, hoe moet ik kiezen?

Het aanbod is groot, de specificaties zijn verschillend en u heeft niet meteen een idee welk toestel het best aansluit op uw wensen. Bij ons bent u aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring met de A-merken, zoals IPSO, Primus en Merker, in ons assortiment, beschikken wij over de nodige kennis om u te informeren en adviseren. Wij houden van een persoonlijke aanpak, waarbij wij in dialoog gaan om te achterhalen hoe uw hotel werkt en hoe wij u het best kunnen adviseren.

Waarom LDL Group?

Wij bieden u het totaalpakket en begeleiden u bij de keuze van uw industriele wasmachine en droger voor uw hotel. Onze technische dienst regelt de levering en installatie van de industriële machines. Bij vragen of storingen, kunt u een beroep doen op onze technische dienst. U blijft in de goede handen van ons professioneel team in Nederland.

Referentietoestellen

Neem contact met ons op hotel Vraag hier uw offerte aan