Contacteer ons

Professioneel wassen en drogen: een meerwaarde in uw restaurant

Het voordeel van industrieel wassen en drogen

In uw restaurant wordt hard gewerkt. De klanten genieten van het eten in een verzorgde omgeving, uw personeel is steeds perfect verzorgd. De focus van uw zaak is het serveren van de klanten. Na een lange shift houdt u er vuile was aan over. Veel vuile was, vaak met hardnekkige vlekken. Wij kunnen u voorzien van de meest efficiënte wasoplossing.

Een industriële wasmachine en droger

Een industriële wasmachine kent een hogere centrifugesnelheid. Dat betekent dat uw was een lagere restvochtigheid zal hebben en dus zal u textiel droger uit het wasmachine komen. De technologie die het industriële toestel bevat zorgen voor efficiëntere was- en droogcycli. U bespaart op het energie-, water- en zeepgebruik.

Waarom LDL Laundry?

Laundr BV biedt u het totaalpakket. We begeleiden u bij de keuze van u industriële wasmachine en droogkast voor uw restaurant. Onze technische dienst regelt de levering en installatie van de industriële machines. Bij vragen of storingen , kan u steeds beroep doen op onze technische dienst. U blijft in de goede handen van ons professioneel team in Nederland. Voor uw sector maakten we hiernaast een selectie, met naar onze mening de beste toestellen voor uw sector. Neem gerust een kijkje en contacteer ons indien u meer informatie nodig hebt. We staan u graag te woord.

Referentietoestellen

Neem contact met ons op restaurant Vraag hier uw offerte aan