Contacteer ons

Versterk uw ontmoetingsplaats met kwalitatieve was- en droogautomaten

Wasmachine en drogers voor alle formules

De wasmachines en drogers in de dienstverleningscentra staan vaak centraal. Vrijwilligers hebben graag schone was om bezoekers te verwelkomen. Verpleegkundigen werken graag in schone kleding en bezorgen hun bewoners ook schoon textiel. Binnen een centrum voor bewoners met een beperking is veel was: persoonsgebonden linnen, beddengoed, kleding, tafellakens, etc.. Goed werkende professionele wasmachines en wasdrogers zijn een must in dienstencentra. LDL Laundry kan u hierbij een gepaste oplossing aanbieden voor deze eventuele ontmoetingsplaats.

Van kleine toestellen, grote toestellen tot wasserijen

Welke rol uw dienstencentrum ook wilt spelen, wij hebben voor u de juiste industriële wasmachines en drogers: van kleine en/of gestapelde modellen tot industriële wasmachines die veel was op een milieuvriendelijke en zuinige manier verwerken, tot toestellen waarmee u een buurtwasserij kan beginnen. Als extra optie kunnen er zeeppompen en betaalsystemen worden toegevoegd die de bediening gemakkelijker maar vooral individueel maken. Onze vertegenwoordigers komen bij u langs om uw specifieke vraag in kaart te brengen. Dankzij onze jarenlange ervaring met de A-merken, Merker, IPSO en Domus, in ons productaanbod, hebben wij een oplossing die bij u past.

Waarom Laundry BV?

Laundry BV werkt met veel dienstencentra samen: privaat of publiek, klein of groot en met de verschillende vormen van zorg. Wij hebben de nodige ervaring om u een gepaste oplossing te bieden. Onze backoffice en technische dienst verzorgt de levering en installatie van uw machines. Bij vragen of storingen kunt u een beroep doen op onze monteurs. U blijft in de goede handen van ons professioneel team in Nederland.

Neem gerust een kijkje op onze website en neem contact met ons op indien u aanvullende informatie nodig hebt. We staan u graag te woord.

Referentietoestellen

Neem contact met ons op dienstverleningscentrum Vraag hier uw offerte aan