Contacteer ons

Wassen in kinderopvang en buitenschoolse opvang

Kleine kinderen, grote was

Wat zou u in uw kinderdagverblijf zijn zonder een goed werkende wasmachine en droger? Kinderen maken veel vuil, morsen op hun kleren of maken wel eens een ongelukje mee. Ook hun slaapzakken en beddengoed voor de slaapjes moet worden gewassen. Kinderen in de crèche vragen heel wat aandacht en die tijd kunt u niet spenderen aan uw was. Daarnaast kan de wasmachine en de droger ook niet zomaar overal worden geplaatst. Daarnaast dienen de wasmachine en droger gebruikersvriendelijk te blijven in de bediening. Kinderdagverblijven zijn dan ook héél specifieke klanten voor de LDL Group.

Formules op maat

Met wasmachines en drogers van een kleiner formaat of modellen die gestapeld kunnen worden kan de LDL Group u een oplossing op maat voorzien. Daarnaast kunnen er ook zeeppompen voorzien worden die de bediening en het was proces nog gemakkelijker maken. LDL Group voorziet ook de mogelijkheid om de toestellen in lease of huur te nemen waarbij u zekerheid heeft over de kostprijs, en de toestellen van nabij worden opgevolgd. Onze vertegenwoordigers komen bij u langs om uw dossier grondig te bekijken. Dankzij onze jarenlange ervaring met de A-merken, zoals Merker, Schultess en IPSO, in ons aanbod hebben wij een oplossing die bij u past.

Waarom Laundry BV?

LDL Laundry werkt voor een groot aantal kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. Wij hebben de nodige ervaring om u een gepaste oplossing te bieden. Onze back office en serviceafdeling plant in overleg met u de levering en installatie van uw machines. Heeft u een storing of een vraag, wij staan altijd voor u klaar. U blijft in de goede handen van ons professioneel team in Klaaswaal en Groningen.

Mocht u meer informatie willen, wij staan u graag te woord.

Referentietoestellen

Neem contact met ons op kinderdagverblijf Vraag hier uw offerte aan