Contacteer ons

Totaaloplossingen voor wassen en drogen in ziekenhuizen

Zekerheid voor u

Wasmachines en wasdrogers zijn cruciaal in een omgeving waar gezondheid centraal staat. Door de grote volumes aan wasgoed is onder andere bedrijfszekerheid van groot belang. In moeilijke tijden moeten uw wasmachines en wasdrogers bewijzen wat ze waard zijn. Bij LDL Laundry bieden we u industriële wasmachines en drogers aan die er zullen zijn voor u en de patiënten.

Toestellen op uw maat

Of het nu gaat om wassen en drogen op afdelingsniveau of complete wasserijen met rein en onreine zones, LDL Laundry kan u van de juiste wasmachines, wasdrogers of strijktafels voorzien in alle maten en gewichten. Onze vertegenwoordigers komen bij u langs om uw specifieke vraag in kaart te brengen. Dankzij onze jarenlange ervaring met de A-merken, zoals IPSO en Primus, hebben wij een oplossing die binnen uw budget past.

Waarom Laundry BV?

LDL Laundry heeft erkende ervaring bij grote ziekenhuizen. Van onderhoud, vervangen tot het plaatsen van complete wasserijen in nieuwbouwprojecten. Wij werken voor u een oplossing op maat uit. Onze technische dienst voorziet de levering en installatie van de industriële machines. Heeft u vragen, opmerkingen en/of storingen, wij staan voor u klaar. U blijft in de goede handen van ons professioneel team in Nederland.

Neem gerust een kijkje op onze website en neem contact met ons op indien u meer informatie nodig hebt. We staan u graag te woord.

Referentietoestellen

Neem contact met ons op ziekenhuis Vraag hier uw offerte aan