Speed Queen wasmachines

Wanneer u regelmatig grote hoeveelheden vuil wasgoed weg te werken heeft, is de keuze voor een van de Speed Queen wasmachines in ons assortiment een verstandige. De professionele machines van dit gerenommeerde merk bieden u als professionele organisatie verschillende voordelen. De wasmachines zijn betrouwbaar en bieden u een relatief lage total cost of ownership. Het maakt dat u per wasbeurt minder betaalt, dan wat u zou doen bij de keuze voor een particulier model wasmachine of wasdroger. De reductie in kosten zit onder meer in het lagere energieverbruik van deze machines. Evenals dat een Speed Queen wasmachine minder water verbruikt dan de meeste particuliere modellen.Professionele service bij Speed Queen wasmachines

LDL Laundry biedt u graag een persoonlijke, uitgebreide service bij de aankoop van Speed Queen wasmachines. Dit start al bij de fase waarin u zich oriënteert op uw mogelijkheden; onze ervaren adviseurs zetten de verschillende opties graag voor u op een rijtje. Op basis van uw wensen en voorkeuren kunnen zij u meer vertellen over de Speed Queen wasmachine die hier het beste op aansluit. In het geval van een defect aan de machine komen we deze graag voor u repareren.

LDLEquipment_202107WEB_Post2 versie 2

Persoonlijk advies bij aankoop Speed Queen witgoed

Hoe vaak verwacht u de Speed Queen wasmachine of wasdroger te gebruiken? Wilt u anderen het apparaat laten gebruiken en hen hiervoor laten betalen, bijvoorbeeld in een studentencomplex? Welk formaat trommel past bij de hoeveelheid wasgoed die u dagelijks verwerkt? Het zijn voorbeelden van vragen die onze adviseurs u stellen. Op basis van uw antwoorden leggen ze u de mogelijkheden voor.

SDCN_C-Dryer_QntmGold_OpenedDoor

Service en onderhoud uitvoeren

Om verzekerd te zijn van een betrouwbaar werkend Speed Queen apparaat, raden we u aan uw witgoed periodiek te laten onderhouden. De kans op storingen neemt hiermee sterk af. In het bijzonder wanneer het apparaat al wat ouder is. Onze monteurs komen graag bij u langs om de Speed Queen wasmachine of -droger voor u te onderhouden. We controleren de kritieke onderdelen en zullen deze waar nodig voor u vervangen. Het onderhoud aan uw apparaat zit standaard bij onze service inbegrepen, wanneer u een Speed Queen wasmachine of -droger bij ons huurt. 

SDCN_C-Dryer_QntmGold_Right

Service en onderhoud uitvoeren

Ook bij uit te voeren reparaties aan een defecte Speed Queen machine kunt u op onze monteurs rekenen. Standaard hebben we een groot aantal onderdelen voor Speed Queen wasmachines en wasdrogers op voorraad. Het voorkomt dat u een lange tijd zonder werkend apparaat zit. De kennis en expertise die onze monteurs hebben, maakt dat de onderdelen op correcte wijze vervangen worden. 

Unieke eigenschappen