Contacteer ons

Industrie

De correcte droogoplossing

Voor elk type bedrijf hebben we een geschikte wasoplossing. Vaak krijgt u te maken met hardnekkige vlekken. Bepaalde stoffen kunnen ervoor zorgen dat onderdelen van uw machine worden aangetast. Daarom is het belangrijk om de juiste machine te kiezen voor uw noden. Zo kan u zich focussen op uw core-business en kan uw personeel aan de slag in perfect schone bedrijfskledij.

Een industriële machine?

Een professioneel of industrieel toestel biedt heel wat voordelen tegenover een huishoudelijk toestel. De droogtijd van een droogcyclus daalt aanzienlijk. Er is ook veel aandacht besteed aan de ergonomie van de gebruiker. De grote deuropening zorgt dat het linnen makkelijk in- en uitgeladen kan worden uit de trommel. De machine gaat ook veel langer mee dan zijn huishoudelijke variant. De sector waar u zich in bevindt is van groot belang om te bepalen welke machine u nodig heeft. Om de correcte droogoplossing te voorzien kan u contact met ons opnemen via sales@ldlnv.be

Energiebesparend

Uw machine kan uitgerust worden met een functie (standaard op bepaalde machines) die de restvochtigheid controleert. Het voorkomt overdrogen en zorgt voor een lager energieverbruik en een langere levensduur van het linnen. Een machine aangesloten op gas verbruikt ook aanzienlijk minder energie dan een droger gevoed met elektriciteit. Wij bieden ook drogers aan met warmtepomptechnologie, deze zijn nog zuiniger in energieverbruik.

MEER INFO?