Professionele wasmachines en drogers voor vluchtelingenopvang

packed-luggage-of-ukrainian-refugee-in-station-2022-03-16-07-26-50-utc (Gemiddeld)

Wasmachines en -drogers bij een vluchtelingenopvang

Verspreid over Nederland liggen circa 170 vluchtelingenopvanglocaties, waarbij het gedeeltelijk om tijdelijke opvanglocaties gaat. De afgelopen maanden is de vraag naar goed georganiseerde opvanglocaties sterk toegenomen, als gevolg van de oorlog in Oekraïne. De verwachting is dat deze stroom de komende periode aanhoudt. Voor het COA en gemeentes zaak om deze vluchtelingenopvanglocaties zo snel mogelijk op deugdelijke wijze in te (laten) richten. LDL Laundry draagt hier graag aan bij, door industriële en professionele wasmachines en -drogers te leveren. Niet alleen door ze te verkopen, maar ook voor de verhuur in het geval van tijdelijke locaties. Het helpt het vuile wasgoed van de aanwezige vluchteling snel en op een zo duurzaam mogelijke wijze te wassen. 

Verschil-content-1

Nut en noodzaak van professionele wasapparatuur

Er zijn verschillende redenen om binnen vluchtelingenopvanglocaties te kiezen voor professionele wasmachines en -drogers. Denk bijvoorbeeld aan het gegeven, dat deze machines relatief weinig energie verbruiken. Daarbij biedt een industriële wasmachine of wasdroger een groter aantal draaiuren dan een particulier model; de apparatuur hoeft hierdoor minder snel vervangen en onderhouden te worden. Belangrijkste voordeel van een professionele wasmachine is de inhoud van de trommel; deze is veel groter dan bij reguliere wasmachines. Zo kunnen er grotere hoeveelheden vuil wasgoed gewassen worden binnen dezelfde tijd. Vaak zelfs sneller, door de hogere snelheid waarmee programma’s uitgevoerd worden. 

Uitgelichte producten

Studentencomplex wasmogelijkheden

Ervaring in levering industriële wasmachines aan vluchtelingenopvanglocaties

LDL Laundry heeft ervaring met het leveren van industriële wasmachines en -drogers aan de diverse opvanglocaties verspreid over Nederland; er zijn inmiddels meerdere vluchtelingenopvanglocaties van professionele apparatuur voorzien. Er worden hierbij uitsluitend kwalitatief hoogwaardige machines geleverd van gerenommeerde merken binnen de sector, welke door ons eigen serviceteam geplaatst en aangesloten worden. In het geval van een defect, zorgt datzelfde serviceteam voor een snelle oplossing ervan. Zo wordt voorkomen dat er langere tijd niet gewassen kan worden binnen de vluchtelingenopvang. Neem eens contact op, onze adviseurs voorzien u graag van advies over de beste wasoplossing.