Wasmachines en drogers voor de vluchtelingenopvang

Vluchtelingenopvang

Er zijn in Nederland ongeveer 250 COA-locaties. Twee derde hiervan zijn tijdelijke noodopvanglocaties en de locaties voor crisisnoodopvang en de verplichte opvangcentra vanuit de gemeenten zijn hier niet meegeteld. De vraag naar goed georganiseerde opvanglocaties wordt dus steeds maar groter. De gemeenten en COA zijn hard bezig om de vluchtelingenopvang locaties zo snel mogelijk op deugdelijke wijze in te richten. LDL Laundry draagt hier graag aan bij, door intuïtieve machines te leveren die uiterst bedrijfszeker zijn. Daarnaast is de kleding van veel vluchtelingen het laatste persoonlijke bezit wat men kan meenemen, dus wat ons betreft erg belangrijk om behoedzaam te verwerken.

Vluchtelingenopvang afbeelding

Vele handen maken licht werk

LDL Laundry wil het inrichten van vluchtelingenopvang locaties zo goed mogelijk laten verlopen. Dit doen we door industriële en professionele wasmachines en drogers te leveren. Niet alleen verkopen we de producten, maar we verhuren ze ook in het geval van tijdelijke locaties. Op deze manier wassen we het vuile wasgoed op een duurzame manier en dragen we bij aan de gezondheid en hygiëne van de aanwezige vluchtelingen. Recent hebben we professionele wasdrogers- en machines mogen installeren bij vluchtelingenopvang Gemeente Reimerswaal en de leefomstandigheden kunnen verbeteren. Maar uiteraard staan we ook op meerdere locaties in het land.

Uitgelichte producten

Studentencomplex wasmogelijkheden

Het belang van professionele wasapparatuur

Er zijn verschillende redenen om binnen vluchtelingenopvang locaties te kiezen voor professionele wasmachines en -drogers. Niet alleen biedt een industriële wasmachine- of droger een groter aantal draaiuren dan een particulier model, ze zijn ook minder storingsgevoelig, waardoor ze ondanks groter gebruik goed blijven draaien. Daarnaast gebruiken ze weinig energie, wat resulteert in minder onderhoud. Het belangrijkste voordeel is de inhoud van de trommel. Doordat deze een stuk groter is, kunnen er binnen dezelfde tijd (en vaak zelfs sneller) grotere hoeveelheden worden gewassen.

Laundry-02-2

Ervaring in levering professionele wasmachines- en drogers aan vluchtelingenopvang locaties

LDL Laundry heeft ervaring met het leveren van industriële en professionele wasmachines en -drogers aan diverse opvanglocaties verspreid over Nederland. Inmiddels zijn er dan ook al meerdere locaties van professionele en hoogwaardige machines voorzien. Alle apparaten worden geplaatst en aangesloten door ons eigen serviceteam en in het geval van een defect zorgen zij er ook voor dat het snel wordt opgelost. Zo voorkomen we dat er voor langere tijd niet gewassen kan worden binnen de vluchtelingenopvang.

Heeft u meer vragen of bent u op zoek naar informatie? Onze adviseurs voorzien u graag van advies over de beste wasoplossing.