Wasmachines en wasdrogers voor woonzorgcentra

Industriële wasmachine LDL Laundry

Een oplossing op maat voor uw woonzorgcentrum

Door te kiezen voor professionele- of industriële wasmachines en -drogers in woonzorgcentra, kunt u al uw tijd besteden aan uw bewoners. LDL Laundry kan u een oplossing op maat aanbieden, welke past bij de behoeftes van uw woonzorgcentrum. Hoe groot moet de trommel van uw wasmachine of -droger zijn? Met welke snelheid moeten de programma’s gedraaid worden? In welke mate speelt duurzaamheid en efficiëntie een belangrijke rol? Het team van LDL Laundry biedt u advies over welke wasmachine het meest geschikt is voor het wassen van uw wasgoed. 

IPSO Wasmachine

Maatwerkoplossing voor uw woonzorgcentrum

U kent ongetwijfeld de commerciële en industriële wasmachines en wasdrogers. De industriële wasmachines en drogers zijn gemaakt voor zeer intensief gebruik in grotere zaken. En dat laatste komt bij het wassen van badgoed zeker van pas. Daarnaast zijn er wasmachines die speciaal ontworpen deurrubbers hebben die wasgoed met veel olie kunnen verwerken. En met de juiste chemicaliën heeft u de zekerheid dat uw was helemaal fris en schoongewassen bij de volgende gast terecht komt. Dankzij onze jarenlange ervaring met de A-merken, zoals IPSO, Speed Queen en Merker, in ons aanbod hebben wij een oplossing die bij u past.

Uitgelichte producten

Ziekenhuis-2

Waarom kiezen voor LDL Laundry?

LDL Laundry heeft ervaring met het bieden van maatwerkoplossingen aan verschillende woonzorgcentra in heel Nederland. Ook zijn wij een gerenommeerd partner van grote zorginstellingen. 

Bij de levering en installatie van onze machines kunt u rekenen op de kennis en ervaring van onze technische dienst. Ook bij vragen over het gebruik van de apparatuur of bijvoorbeeld bij storingen komen ze bij u langs om hulp te bieden. Neem eens een kijkje op onze website, of neem direct contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder.

Waarom industriële machines?

Er zijn verschillende redenen om voor een industriële wasmachine of -droger te kiezen. De total cost of ownership ligt bij een industriële wasmachine lager dan bij een machine voor particulier gebruik. Daarbij zijn industriële wasmachines sneller, duurzamer en bieden ze een groter aantal draaiuren. U hoeft het apparaat hierdoor minder snel te laten vervangen. Wasgoed komt schoon uit de wasmachine en droog uit uw droger. Het is niet meer noodzakelijk om uw wasgoed over een rek uit te hangen.