Totaaloplossingen voor wassen en drogen in ziekenhuizen

Ziekenhuis apparatuur

Uw wasgoed snel weer schoon

Ziekenhuizen, waar de gezondheid van patiënten, bezoekers en medewerkers centraal staat, kunnen niet zonder professionele wasmachines en drogers. De hoeveelheid wasgoed is binnen ziekenhuizen groot. Denk aan het beddengoed, handdoeken en washandjes, enzovoorts. In periodes met een grote mate van doorloop, moeten uw wasmachines en wasdrogers bewijzen wat ze waard zijn. Bij LDL Laundry bieden we u zowel professionele-, als industriële wasmachines en drogers aan die er zullen zijn voor u en uw patiënten. 

IPSO wasmachine

Op maat samengestelde combinatie van toestellen

Wanneer u op zoek gaat naar een geschikte oplossing voor het snel en efficiënt kunnen wassen en droger van grote hoeveelheden wasgoed, denkt LDL Laundry graag met u mee. De diversiteit aan mogelijkheden die we u bieden, maakt dat we voor vrijwel iedere situatie een passende oplossing kunnen bieden. Apparaten variëren in snelheid, in inhoud van de was- en droogtrommel, in duurzaamheid, enzovoorts. 

Onze vertegenwoordigers komen bij u langs om uw specifieke behoefte in kaart te brengen. Dankzij onze jarenlange ervaring met A-merken als IPSO en Merker, hebben wij een oplossing die binnen uw budget past. 

Uitgelichte producten

Ziekenhuis-2

Waarom kiezen voor LDL Laundry?

Onze organisatie heeft ervaring bij grote ziekenhuizen. Van het onderhouden van machines tot het vervangen hiervan voor een nieuwe, veel efficiëntere oplossing. Wij werken een oplossing voor u uit, naadloos aansluitend op de behoeftes die uw organisatie heeft. De levering en installatie van de machines gebeurt met hulp van onze ervaren technische dienst. Zo heeft u er zelf geen omkijken meer naar! 

 

Heeft u vragen over onze machines of is er sprake van een storing? Wij staan voor u klaar! U blijft in de goede handen van ons professioneel team in Nederland. Neem gerust een kijkje op onze website, of neem direct contact met ons op voor meer informatie. We staan u graag te woord.