Algemeen-2

Aanschaf van kleine professionele wasmachines

LDL Laundry biedt u verschillende professionele oplossingen aan op het gebied van wassen en drogen. De keuze voor een professionele wasmachine laat u profiteren van enkele belangrijke voordelen. Denk bijvoorbeeld aan de kostenbesparing die kleine professionele wasmachines u opleveren; de total cost of ownership ligt aanzienlijk lager dan bij een huishoudmodel. Concreet betekent dit dat u bij kleine professionele wasmachines minder betaalt per wasbeurt. Er zijn verschillende branches, waarbinnen veelvuldig gebruik wordt gemaakt van deze kleine professionele wasapparaten. Denk aan een schoonmaakbedrijf, wat aan het eind van de dag de bedrijfskleding of schoonmaakdoeken wil kunnen wassen. Een groot exemplaar professionele wasmachine is in dit geval niet direct noodzakelijk.

DX_Door_Angled_Front

Voordelen van kleine professionele wasmachines

Dat de total cost of ownership lager ligt bij kleine professionele wasmachines heeft verschillende redenen. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat deze machines relatief weinig stroom verbruiken voor het afronden van een wasprogramma. Daarbij worden deze programma’s sneller uitgevoerd dan bij een huishoudmodel het geval is. Niet alleen bespaart u geld op het energieverbruik; ook verbruiken kleine professionele wasmachines minder water en zeep. Het maakt deze apparaten zowel voordelig, als duurzaam. Duurzaamheid zit daarbij in het grote aantal draaiuren wat de machines bieden.

Service bij kleine professionele wasmachines

LDL Laundry biedt u een uitgebreide service bij de aankoop- of het huren van kleine professionele wasmachines. Zo komen onze monteurs de apparaten bij u afleveren, aansluiten en plaatsen. Diezelfde monteurs staan in het geval van een defect aan de apparatuur voor u klaar om deze zo snel mogelijk te herstellen. U wilt niet zonder werkende wasmachine komen te zitten. Het kan verstandig zijn om het apparaat te combineren met een onderhoudsovereenkomst voor preventief onderhoud.