Industriële wasmachine en -droger voor huisvesting van studenten

Studentencomplex wasmogelijkheden

Speciale apparatuur voor een studentencomplex

Als eigenaar van een groot studentencomplex wilt u bewoners de mogelijkheid bieden hun wasgoed binnen het complex te wassen. Iedere week het wasgoed mee naar huis nemen is voor studenten vaak geen optie. Daarbij kunt u met de moderne betaalsystemen van LDL Laundry verdienen aan de extra service die u de studenten in uw huisvesting biedt. Het is sterk aan te raden om te kiezen voor een professionele- of industriële wasmachine en -droger. LDL Laundry vertelt u graag meer over de voordelen van deze machines ten opzichte van een klassieke machine voor particulier gebruik. Naast wasmachines en wasdrogers bieden we u verschillende soorten strijkapparatuur

IPSO Machine

Voordelen van een industriële wasmachine en -droger

Het voornaamste voordeel van een industriële wasmachine en -droger is het feit, dat deze een lagere total cost of ownership heeft dan een machine voor huishoudelijk gebruik. De apparaten zijn duurzamer, bieden een groter aantal draaiuren voordat ze vervangen moeten worden en draaien de programma’s sneller. Wasgoed komt niet alleen schoon uit de machine, maar ook volledig droog uit een wasdroger. Het is niet langer noodzakelijk om het wasgoed eerst uit te hangen. Ideaal voor de studentenhuisvesting, daar studenten er de ruimte vaak niet voor hebben. 

Kijk ook eens naar de verschillende extra’s die LDL Laundry u biedt. Denk aan zeeppompen, die het gebruik van wasmiddel door studenten zelf overbodig maken. Het voorkomt dat er verschillende soorten wasmiddel in dezelfde machine worden gebruikt. Ook een betaalsysteem is aan te raden. Studenten rekenen af op de machine zelf met hun pinpas, of via een centrale betaalautomaat in de ruimte. 

Uitgelichte producten

Ziekenhuis-2

Waarom kiezen voor LDL Laundry?

LDL Laundry denkt graag met u mee! Onze adviseurs komen bij uw huisvesting voor studenten langs om de wensen te inventariseren. Kiest u voor meerdere modellen met een kleine wastrommel, of wilt u één grote wasmachine? Op basis van uw wensen doen we u een voorstel voor een totaalpakket. Denk aan een combinatie van een industriële wasmachine, een wasdroger, zeeppompen en bijvoorbeeld een betaalsysteem. 

Voor de levering en installatie van de machines kunt u rekenen op de hulp van onze technische dienst. De technische dienst komt ook bij u langs, wanneer u te kampen heeft met een storing of vragen heeft over het gebruik van de apparaten. Wilt u alvast meer weten? Neem eens contact met ons op, zodat we u meer informatie kunnen geven.