Contacteer ons

Newsroom

27/08/2021
Sportkleding kan al gauw erg vies worden. Je rent, springt en danst er immers in rond, zweet erin en glijdt er misschien mee over het gras of door de modder. Door je sportkleding goed te wassen, wordt je sportkleding niet alleen goed schoon, het blijft langer mooi met behoudt van een langere levensduur van het textiel. Dit alles kan zonder investering!!!
Lees meer »
13/07/2021
Van een advies op maat tot en met de installatie en service. LDL Laundry maakt uw werk lichter.
Lees meer »
13/06/2021
Industriële wasmachines en drogers van IPSO zijn uitgerust met de beste technologieën om niet enkel veel, maar ook slim én zuinig te wassen en drogen. Dankzij de SmartWAVe en overdry prevention technologie zijn deze industriële wasmachines en droogkasten de perfecte aanwinst voor iedereen die tijd wil besparen én ervoor wil zorgen dat textiel langer meegaat.
Lees meer »
15/05/2021
In een professionele setting wordt nog al te vaak een huishoudelijke wasmachine gekocht. In de meeste gevallen is die echter niet gemaakt om grote hoeveelheden was aan te kunnen, en al zeker niet dagelijks. Je gaat dan beter voor een professionele wasmachine. Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen een huishoudelijke en professionele wasmachine?
Lees meer »
19/04/2021
Vermijd verstopping en bespaar het milieu Hou je niet van verstoppingen, en geef je om het milieu? Ontdek de wasmachinefilter met een bewezen efficiëntie om vezels op te vangen. De eco-sokkel combineert het functionele aan het ecologische aspect. De eco-sokkel vangt namelijk vezels uit kledij en moppen op, zodat ze niet kunnen zorgen voor verstopping en niet in het water terechtkomen.
Lees meer »
15/04/2021
LDL Laundry is jouw one-stop-shop voor de beste industriële wasmachines, industriële droogkasten, strijk- en afwerkapparatuur. We zijn adviseur, aanbieder en serviceprovider. Sinds 1972 bieden we bij LDL Laundry totaaloplossingen aan: van advies en studie tot en met de installatie en service achteraf. Ons doel? Jouw dagelijkse was-, droog- en strijktaken lichter maken.
Lees meer »
13/01/2021
Het nieuwe normaal. Het covid-19 virus heeft de ganse wereld in z’n greep. Elk land heeft zijn eigen specifieke maatregelen tegen dit virus. Het advies om mondmaskers te dragen, zien we in zo goed als elk land terugkeren.
Lees meer »
01/01/2021
Behoefte aan een professionele was- en/of droogoplossing? Niet direct de ruimte om te kunnen investeren. Wij hebben een aantal concepten om mee te kunnen denken.
Lees meer »