Industriële wasmachine en -droger voor een jachthaven

Jachthaven sector

Professionele apparatuur voor uw jachthaven

Als ’s avonds de sluizen dichtgaan en de boten in uw jachthaven aan de steigers liggen, draaien uw wasmachines en -drogers op volle toeren. Dat moeten professionele wasmachines en -drogers zijn waar u van op aan kunt en die tegen een stootje kunnen. Want, laten we eerlijk zijn, niet iedere gebruiker is even voorzichtig met uw apparatuur in vakantietijd. De industriële machines van LDL Laundry, voorzien van gebruikersvriendelijke bedieningspanelen en een groot laadvermogen, kunnen dat aan. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken of uw gasten hun was kunnen draaien en kunt u zich richten op dat waarvoor u de recreatiesector bent ingegaan, namelijk het bieden van de mooiste vaarstop aan uw gasten.

Jachthaven-content-2

Oplossing op maat voor uw jachthaven

LDL Laundry biedt industriële wasoplossingen die passen bij uw behoefte. Naast de machines die uw gasten gebruiken leveren we ook professionele was-, droog- en strijkapparatuur voor uw eigen textiel, zoals bedrijfskleding, linnengoed en andere textielsoorten die u misschien gebruikt. Wilt u advies over wat in uw situatie de meest efficiënte en meest kostenbesparende oplossing is? Welk merk apparatuur het meest geschikt is voor uw situatie? Welke opstelling in uw situatie het best past? Onze vertegenwoordigers komen graag bij u langs voor een eerlijk advies. Dankzij onze jarenlange ervaring met A-merken als Merker, Schulthess en IPSO, hebben wij vrijwel altijd een oplossing die bij u past. U kunt de nodige apparaten aanschaffen, maar wij bieden ook mogelijkheden om ze te huren of te leasen.

Referentietoestellen

Ziekenhuis-2

Ruim 50 jaar ervaring voor u aan het werk

Naast een eerlijk advies en A-merk industriële wasapparatuur biedt LDL Laundry ook de technische ondersteuning die u nodig heeft. Wij plaatsen en installeren de machines en zorgen dat er bij storingen snel een monteur langskomt. Bij LDL Laundry geen eindeloze keuzemenu’s maar echte mensen aan de telefoon die met u meedenken in oplossingen.

De ruim 50 jaar ervaring die wij hebben opgedaan in de industriële was- en droogapparatuur werken voor u. U kunt er zeker van zijn dat er ervaren vertegenwoordigers en monteurs bij u langskomen en dat u passende, professionele oplossingen aangeboden krijgt voor uw vraag. Wij vragen bovendien door, omdat we weten dat een bepaalde, efficiëntere oplossing soms tot een beter resultaat leidt voor uw vraag op het gebied van wassen, drogen en strijken

Meer weten?

Neem dan contact met ons op. Bel 0186 57 29 00 voor het maken van een afspraak, of voor een vrijblijvend advies. Anja en Linda staan u graag te woord.