Praktische wasmachines en wasdrogers voor scholen

Scholen sector

Wasmachines en drogers voor al het werk

Wat zou u zijn zonder een goed werkende wasmachine en droger? In een school is er altijd wel ergens een wasje te doen. Zeker in scholen met opvang zijn goed werkende wasmachines en drogers van cruciaal belang. Dan zijn een wasmachine en een droger op hun plaats. LDL Laundry heeft veel ervaring met wasvraagstukken bij scholen.

IPSO-3

Formules op maat

Scholen hebben één ding gemeen: het moet binnen het budget passen. U wilt dus zeker zijn dat u een wasmachine en een droger krijgt die voor u het werk doet. Laundry BV kan u een reeks wasmachines aanbieden, van commerciële wasmachines voor beperkte wasjes tot industriële wasmachines en drogers voor het zwaardere werk. Onze vertegenwoordigers komen bij u langs om naar u specifieke behoefte te kijken. Dankzij onze jarenlange ervaring met de A-merken, zoals de merken IPSO, Merker en Schulthess in ons aanbod, hebben wij een oplossing die bij u past.

Uitgelichte producten

Ziekenhuis-2

Waarom kiezen voor LDL Laundry?

LDL Laundry werkt met veel scholen samen. Wij hebben de nodige ervaring om u een gepaste oplossing te geven. Onze technische dienst plant de levering en installatie van uw machines in. Bij vragen of nood aan ondersteuning, kunt u steeds beroep doen op onze technische dienst. U blijft in de goede handen van ons professioneel team in Nederland.


Neem gerust een kijkje en contacteer ons vrijblijvend indien u meer informatie nodig hebt. Wij staan u graag te woord.