Industriële werkkleding wassen en drogen

Laundry wasmachine

Wasmachines en drogers voor het zware werk

Dagelijks moet heel wat werkkleding in uw wasmachine en droger. Vaak komen die uit weer en wind, modder en smeermiddelen. Maar u wilt dat uw personeel de dag erna er opnieuw schoon en representatief bijloopt. Het is immers het imago van uw bedrijf. Bij LDL Laundry hebben wij voor u het juiste materiaal!

IPSO-3

Hard maar delicaat

LDL Laundry levert wasmachines en drogers aan de zware beroepen met veeleisende klanten. Dit delicate materiaal moet de juiste behandeling krijgen om dag na dag aan de gestelde eisen te voldoen. Bedrijven uit de bouwsector, vleesverwerkende industrie, voeding en dienstverlening kennen LDL Laundry en onze industriële machines. Onze vertegenwoordigers komen bij u langs en dankzij de jarenlange ervaring met de A-merken IPSO, Merker en Schulthess in ons aanbod, hebben wij een oplossing die bij u past.

Uitgelichte producten

Ziekenhuis-2

Waarom kiezen voor LDL Laundry?

Laundry BV is kind aan huis bij zelfstandigen, MKB-ers en grote bedrijven door heel het land. Wij hebben de nodige ervaring om u een gepaste oplossing te bieden. Onze technische dienst zal in samenwerking met u de levering en installatie van uw machines plannen. Bij vragen of acute storingen, kunt u een beroep doen op onze technische dienst. U blijft in de goede handen van ons professioneel team in Nederland.


Neem gerust een kijkje en contacteer ons vrijblijvend indien u meer informatie nodig hebt. Wij staan u graag te woord.