Merker apparatuur


LDL Laundry is uw specialist op het gebied van Merker apparatuur 
Bent u op zoek naar een efficiënte en betrouwbare wasmachine of -droger? Ga voor een machine van Merker bij LDL Laundry. Merker is een van oorsprong Zwitsers merk, wat haar producten laat produceren door fabrikant Schulthess. Beide bedrijven bestaan al meer dan 100 jaar. Deze semi-industriële wasmachines en drogers hebben een slimme en ecologisch verantwoorde werking. Ze beperken het verbruik van water, energie en wasmiddelen tot een minimum. Zo geniet u als gebruiker van de beste waskwaliteit en van lagere kosten. 

Ontdek onze service voor uw Merker wasmachine en wasdroger

LDL Laundry verkoopt niet alleen Merker wasmachines en -drogers. Ook voor persoonlijk advies of bijvoorbeeld een reparatie aan uw apparaat kunt u bij ons terecht. U leest er hieronder meer over. 

Sinds enkele jaren maakt LDL Rent deel uit van de LDL Group. Dit onderdeel van de LDL Group biedt consumenten de mogelijkheid om een wasmachine of -droger te huren in plaats van te kopen. Zeker wanneer u een groot aantal machines nodig heeft is dit een interessante optie. Zo hoeft u vooraf geen grote investering te doen! Bij de verhuur van witgoed bieden kiezen consumenten vaak voor een professionele wasmachine en/of -droger van Merker. Voorheen heette Merker Schulthess. 
Merker-content-2

Advies bij aankoop Merker apparaat

Op basis van uw wasbehoefte bieden wij u het juiste type Merker wasmachine of -droger aan. Wast u in één keer heel veel, of juist zeer vaak maar dan weinig? Wilt u dat programma’s extra snel zijn afgerond, om uw textiel direct weer te kunnen gebruiken? Hebt u nog andere specifieke wensen? Adviseurs van LDL Laundry stellen u de Merker wasmachine voor die aan al uw waseisen en wensen voldoet.
Algemeen-2

Service en onderhoud uitvoeren

Werkt uw Merker wasmachine of -droger niet meer naar behoren? Neem in dat geval contact met ons op. Onze medewerkers helpen u telefonisch op weg om uw apparaat te herstellen. Waar nodig, maken wij een afspraak voor een reparatie ter plaatse. U kunt hierbij rekenen op onze ervaren en professionele reparateurs. 
test

Service en onderhoud uitvoeren

Onze monteurs nemen de benodigde onderdelen voor u mee bij een reparatie. Standaard hebben we een groot aantal onderdelen op voorraad, zo hoeven deze niet nog besteld te worden nadat u uw reparatieverzoek heeft ingediend. Uw Merker wasmachine of -droger werkt op deze manier al snel weer zoals u het van uw apparaat gewend was. 

Huurt u een Merker wasmachine en/of -droger bij LDL Laundry? In dat geval komen onze vakkundige monteurs periodiek bij u langs voor het uitvoeren van onderhoud. Dit is niet alleen goed voor de machine, maar ook voor uw wasgoed! Het slijt minder snel en er blijven geen vlekken achter.